Mira juonii itsensä ulos fyysisestä Big Brother -viikkotehtävästä – juo salaa energiajuomia ja polttaa tupakkaa muiden paasatessa

Julkaistu:

Mira huijaa muita asukkaita, jotta saa itse nauttia tupakkatuotteista ja energiajuomista.
Big Brother asukkaiden tulee tällä viikolla suorittaa viikkotehtävänään 150 kilometrin verran kuntorataa. Kuntoradalla saa olla vain kaksi asukasta kerrallaan suorittamassa tehtävää. Fyysisesti raskas rata koostuu erilaisista voimaa ja ketteryyttä vaativista osioista.

Mira ei ole aivan lämmennyt kuntoilulle. Nyt nainen on luisunut vilppiin tarttuessaan BB:n ehdottamaan tarjoukseen, jossa hän saa lempijuomaansa Batterya ja savukkeita sillä ehdolla, ettei suorittaisi enää tämän päivän aikana fyysistä kuntorataa. Lisäksi hänen tulee pitää piilossa saamansa tuotteet muilta asukkailta.

Mira pohti tarjousta tovin päiväkirjahuoneessa, ennen kuin tarttui tarjoukseen.

– Musta ei kyllä ole joukkueelle hirveästi apua ole joukkueelle, että sikäli, Mira pohtii.

Mira on jo pakkaamassa tölkkejä mukaansa, kun Isoveli muistuttaa, että Batteryita ja savukkeita tulee nauttia piilossa muilta asukkailta. Edes tupakan jämiä ei saa antaa toisille.

– En mä sit voi näitä ottaa, Mira toteaa.


Mieli kuitenkin kallistuu takaisin houkutukseen, kun hän kuulee, että tuotteita pitää piilotella ainoastaan tänään.

– Olen mukana. Tulen hakemaan ne täältä, kun siltä tuntuu, Mira toteaa.

Päiväkirjahuoneesta päästyään Mira menee retronurkkaukseen Millan, Villen ja Jukan luo huonovointisen oloisena. Mira on joutunut valehtelemaan aiemmin muille asukkaille syyn, miksi häntä ei nähdä tänään enää tehtäväradalla. Hän väittää, että Big Brother on kieltänyt tehtävän suorituksen huontovointisuuden vuoksi.

– Pyörryttää, oksettaa, Mira valittelee muille.

Milla neuvoo Miraa juomaan vettä ja syömään, jotta olo helpottaisi.

– Mä oon ihan täynnä, Mira tyrmää ehdotuksen.


Mira juo vastahakoisesti kannussa olevaa vettä. Jukka päättä auttaa naista, ja hakee veden lisäksi suolaa, jotta huonovointisen Miran olo helpottaisi.

Vesi ei kuitenkaan maistu Miralle, vaan se tahtoo tulla ylös.

– Kuinka pahaa, Mira vaikertelee Jukan tuodessa hänelle ämpäriä oksennuksen varalta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt