BB-talon sunnuntai sai synkän käänteen – Jukka ja Helmeri muistelivat kauhunhetkiään: ”Se otti pistoolin ja...”

rac

Julkaistu:

Big Brother
Big Brother -talon asukkaat muistelivat sunnuntaina uhkaavia tilanteita, joihin he ovat joutuneet ulkomaailmassa.
Sunnuntain vietto sai Big Brother -talossa astetta vakavamman käänteen, kun asukkaat muistelivat kohtaamiaan vaarallisia tilanteita.

Jukka avasi pelin kertomalla erään baarireissun jälkeisestä sattumuksesta. Tilanne sai alkunsa, kun hänellä oli ravintolassa sutinaa erään naisen kanssa ja nainen pyysi hänet luokseen jatkoille. Jukka oli liikkeellä kaverinsa kanssa, muttei vielä tuolloin tuntenut kaveriaan kovin hyvin.

– Kaveri sanoi mulle, että hän tuntee ton daamin ex-miehen: ei me olla sinne menossa, se on ihan sekopää äijä.

Jukka lähti kuitenkin yön pikkutunneilla humalapäissään jatkoille kaverinsa kyydillä. Kun he ajoivat kerrostalon parkkipaikalle, he näkivät noin kymmenen parkkiruudun päässä, että toisesta autosta nousee mies.

– Se huus meille, että meinaatteko tulla tänne? Kaveri sanoi mulle, että toi on muuten se eksä. Kaveri huus, että joo kyllä me aateltiin. Sitten se jätkä nosti kätensä sieltä oven välistä, sillä oli pistooli kädessä. Se huusi, että meinaatteko ihan oikeesti tulla tänne? Jukka kertoo.


Jukka kertoo kaverinsa katsoneen häntä silmiin jaa kiroilleen. Sitten kaveri oli mennyt oman autonsa takakontille. Jukka muistaa ihmetelleensä humalaisena vieressä, että mitä tässä oikein tapahtuu.

– Se nostaa sieltä haulikon ja huutaa, että tätä leikkiä voi pelata kahteen suuntaan. Oon siinä apukuskin ovella silleen, että hetkinen, nyt mennään autoon ja lähetään menemään täältä.

Jonkin ajan kuluttua Jukka sai suostuteltua kaverinsa takaisin autoon, ja he pääsivät liukenemaan paikalta.

Jukan kertomuksen jälkeen myös Helmeri avautui muille omista kauhunhetkistään. Hän kertoo muille Virossa sattuneesta kuumottavasta tilanteesta.

– Mentiin yhelle spotille kuvaamaan. Siihen tuli vihaisen oloinen kundi, ronskin näköinen kaveri. Oli muutama paikallinen siinä ja ne puhui jotain viroksi. Sitten se lähti siitä vähäks aikaa, Helmeri kertoo ja jatkaa:


– Kysyttiin frendeiltä, onks ok, että jäädään. Ne oli, että vähän kuumottaa, mutta jäädään ottaan viimeiset kuvat. Vähän ajan päästä se tulee, että nyt on viimeinen pisara, nyt lähdette meneen. Se otti pistoolin ja oli, että nyt te lähette tai rupee paukkuun.

Pistoolista kertoessaan Helmeri demonstroi liikkeillään, kuinka mies otti aseen povitaskustaan ja osoitti heitä kohti.

– Pari kaveria oli jo valmiina lyömään laudoilla vastaan.

Helmeri kavereineen oli sattumuksen hetkellä kadulla, eikä hän edelleenkään tiedä, mistä syystä välikohtaus syntyi.

– Joku taloyhtiön hallituksen pj. Meidän kantteja täällä naarmutatte, Kristian väänsi tilanteesta huumoria.

– Eipä siinä sit ruvennu mikään paukkumaan, Helmeri summaa.

Big Brother -talosta häädettiin sunnuntai-iltana Tuula. Talosta on aiemmin häädetty Emma, Timo, Eeva-Leena ja Tarina.