Kourtney Kardashian julkaisi vihdoin kuvia Lapin-lomaltaan – fanit villiintyivät: ”Niin maagista”

Julkaistu:

Keeping up with the Kardashians
Kourtney Kardashianin Lapin-loma esitettiin sunnuntaina miljoonayleisölle Yhdysvalloissa. Jakso on nyt katsottavissa myös Suomessa.
Kardashianien klaanin vanhin, tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian kirkasti Suomen julkisuuskuvaa oikein urakalla vieraillessaan keväällä Rovaniemellä.

Tähti oli Rovaniemellä nauttimassa syntymäpäivälomastaan, sillä hän täytti 18. huhtikuuta 40 vuotta. Suomen maisemat nähtiin vihdoin sunnuntaina Yhdysvalloissa perheen elämästä kertovassa Keeping up with the Kardashians -sarjassa. 17 tuotantokauden verran pyörinyt ohjelma on yksi maailman seuratuimpia realityohjelmia ja tuorein jakso on nyt nähtävillä myös Suomessa suoratoistopalvelu C Moressa.
Kardashian julkaisi jakson kunniaksi Instagramissa myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa liudan kuvia matkaltaan.

– Matkustamme Suomeen (maagiseen joulumaahan) tämän illan jaksossa, hän kirjoitti toisen kuvasarjan yhteydessä.
Kardashian oli reissussa ex-puolisonsa Scott Disickin, 35, ja heidän kolmen lapsensa Masonin, 9, Penelopen, 6 ja Reignin, 4, kanssa. Perheen lisäksi matkaseurueeseen kuului myös Disickin nykyinen naisystävä Sofia Richie.

Useammissa Instagram-kuvissa vilahtelevatkin näin olleen myös Kardashianin lapset. Lisäksi kuvissa näkyy muun muassa Lapin lumisia maisemia ja poroja sekä jopa revontulet. Aiemmin Kardashian oli julkaissut tilillään Suomesta vain yhden poreammeessa otetun kuvan.

Suomen saamasta näkyvyydestä antaa osviittaa myös se, että Kardashianilla on Instagramissa liki 82 miljoonaa seuraajaa. Esimerkiksi molemmat sunnuntaina julkaistut kuvasarjat Suomesta keräsivät nopeasti yli 350 000 tykkäystä.


Kuviin ilmestyi myös runsaasti kommentteja, joiden perusteella Suomen maisemat herättivät ihastusta.

– Niin maagista.

– Tämä on niin jännittävää.

– Paratiisi minun mielestäni.
– Olet uskomattoman onnekas, kun saat matkailla ympäri maailmaa ja käydä näin hienoissa paikoissa.

– Olen aina tahtonut matkustaa tuonne!
Kardashianit ovat muodin edelläkävijöitä, joiden käyttämistä tuotteista tulee usein maailmanlaajuisia hittejä.

IS uutisoi viikonloppuna, että jo Suomi-jaksosta ennakkoon julkaistu videoklippi on kasvattanut ainakin erään suomalaisyrityksen tuotteiden kysyntää. Tähti nimittäin pulikoi videolla paljussa päässään harmaa, porokuvioinen hattu, joka pitää hänen päänsä lämpimänä. Hattua valmistaa Joutsassa toimiva perheyritys Pikkupuoti Oy.

Toimitusjohtaja Mikko Raittinen kertoi IS:lle, että kun hänelle valkeni, mitä Kourtneylla oli videolla päässään, oli hän puulla päähän lyöty.

– Se tuli täytenä yllätyksenä meille. Kyllähän me on sitä tuotetta pitkään tehty ja paljon pohjoisessa myyty, mutta kyllä se oli tosi yllättävää, että tämän sortin julkisuuden henkilön päähän se päätyi. Ihan mahtava juttu, josta olemme olleet aika ihmeissämme, Raittinen sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt