Täpärä tilanne suorassa lähetyksessä: Timo Lavikainen oli vähällä pudottaa tanssiparinsa pää edellä lattiaan – katso hurjat kuvat

Julkaistu:

tanssii tähtien kanssa
Timo Lavikaisen tanssiesitys huipentui nostoon, joka oli vähällä mennä täysin pieleen.
Näyttelijä ja Putous-tähti Timo Lavikainen räväytti sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä vauhdikkaalla jivella. Lavikaisen esitys alkoi imuroinnilla ja jatkui vauhdikkaalla askelluksella.

Näyttelijä ei aivan pysynyt mukana vauhdikkaassa Jump, Jive an’ Wail -kappaleessa, mutta korvasi tanssitaidon puutteen rempseällä asenteella.

Esityksen loppuhuipennuksena nähtiin vaativa nosto, jossa Lavikainen kiepautti parinsa Kia Lehmuskosken selkänsä taakse. Lavikainen kuitenkin menetti tasapainonsa juuri kriittisellä hetkellä ja hoiperteli eteenpäin samalla, kun Lehmuskoski oli vähällä tömähtää parkettiin pää edellä.

Ammattitanssija pelasti tilanteen laittamalla kätensä maahan juuri ennen kuin hän mätkähti lattialle.


Lavikaisen esitys sai yleisöltä mylvivät suosionosoitukset ja valtavat aplodit ja tuomaristo piteli nauruaan, kun näyttelijä saapui heidän eteensä. Lavikainen puuskutti esityksen jäljiltä kykenemättä puhumaan juuri lainkaan.

– I LIKE, Jorma Uotinen mylväisi heti.

– Tämä oli rento, reipas ja raikas. Plussaa, hän jatkoi innoissaan.

Jukka Haapalainen kertoi esityksen olleen äärimmäisen hauska ja viihdyttävä. Mukana oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita eikä edes tanssitaidon puuttuminen tuntunut haittaavan tuomaria.

– Tämä oli vähän kuin sellainen kiva peli, jossa koko ajan testataan ehtiikö ajoissa perille. Aika kova onnistumisprosentti on, jos vaikka puolet askeleista saa paikoilleen, Haapalainen nauroi.

– En tiedä oliko tuo loppu suunniteltu noin...


Helena Ahti-Hallberg kertoi, että hän oli hetken aidosti huolissaan Lehmuskosken puolesta, kun tämä vaikutti mätkähtävän vauhdilla parkettiin.

– Kyllä mua vähän huoletti Kiian puolesta tossa lopussa. Nyt on lattari-Lavikainen syntynyt.

– Valitettavasti puolet askeleista ei osunut siihen rytmiin, mutta hei, jos tanssii tuon näköisen mimmin kanssa niin en mä ihmettele.

Lavikainen kommentoi esityksensä jälkeen täpärää läheltä piti -tilannetta.

– Huomasitko, kun tässä on näitä jalkoja mennyt ihmisillä, että miten hienosti yritin, että jos Kiialla menisi pää? näyttelijä totesi.

Tuomaristo antoi Lavikaiselle ja Lehmuskoskelle yhteensä 19 pistettä.

– Se on mulle aika hyvin, jos on vaan puolet virheitä! Lavikainen iloitsi tuomariston kommenttien jälkeen.

Lavikaisen esitys sai kehuja myös Twitterissä. Näin Lavikaisen jivea kommentoitiin tuoreeltaan:
– Wau letkulavikainen, huikeeta
– Timo ja Kia: Olipa show! Ja paljon jiveaskeleita ihan mielettömästi, ehkä puolet meni rytmiin mutta mikä meno ja pölynimuri! Letkulavikainen!!
– Lavikainen lataa lattaria!!! En kestä, on tämä parasta syksyn sunnuntaissa.
– Viihdyttävää Timo! Jalka vispasi täälläkin! Uhhuh, onneksi loppu hyvin kaikki hyvin
– Letku-Lavikainen oli illan ilopilleri

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt