Olli Herman repi paitansa suorassa lähetyksessä – Jorma Uotinen ei ollut pysyä nahoissaan: ”Olli on aikamoinen kolli”

Julkaistu:

ttk
Olli Herman ja Katri Mäkinen aloittivat TTK-ohjelman räväkästi.
Olli Herman ja hänen tanssiparinsa Katri Mäkinen saivat kunnian avata Tanssii tähtien kanssa -kisan toisen suoran lähetyksen. Pari tanssi cha chan Lenny Kravitzin Are You Gonna Go My Way -hitin tahdissa. Esitys alkoi räväkästi sillä, että Olli Herman repi mustan kauluspaitansa ja paljasti treenatun ylävartalonsa.


Tuomaristolta Ollin ja Katrin cha cha sai ristiriitaisen vastaanoton. Ollin asennetta kehuttiin, mutta tanssiaskeleet eivät tehneet tuomareihin kovinkaan suurta vaikutusta.

– Upea asenne ja lähtöasento, Jukka Haapalainen sanoi ja huomautti jalkatyön olleen tanssin suurin ongelma.

– Olli oli selvästi enemmän kotona tässä kappalevalinnassa. Polviliukuminen antaa illuusion siitä, että osaa tanssia, Helena Ahti-Hallberg totesi.

Jorma Uotinen oli eri mieltä tuomarikollegoidensa kanssa. Hän totesi esityksen olleen visuaalisesti niin miellyttävä, että virheet tekniikassa pystyi antamaan anteeksi.

– Visuaalinen look oli täydellinen, Olli on aikamoinen kolli, hän myhäili.

– Vaikka tässä ei kovin montaa tanssiaskelta ollut, niin katselin tätä innostuneena ja uteliaana.


Jukka Haapalaiselta esitys sai 5 pistettä, Helena Ahti-Hallbergilta 4 pistettä ja Jorma Uotinen antoi esitykselle 6 pistettä.


Twitterissä Hermanin paidan auki repiminen sai aikaan spekulaatiota siitä, oliko tiedossa striptease-esitys. Tv-katsojat vaikuttivat olemaan varsin innostuneita vauhdikkaasta tanssista ja parin asuista.
– Ei tässä tajua katsoa ollenkaan Ollin jalkoja, Twitterissä kirjoitetaan.– No nyt on kuuma aloitus! Mahtava Olli Herman ja kaunis Katri. Huh!

– Mulla pääs kirjaimellisesti kiljahdus ko Olli Herman repäs paidan auki!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt