Ensitreffit alttarilla -vaimo tekee karun paljastuksen avioliitostaan – salaa tilanteen puolisoltaan: ”Mä en halua sanoa sille”

Julkaistu:

ensitreffit alttarilla
Varo juonipaljastuksia! Ensitreffit alttarilla -sarjan seuraavassa jaksossa nähdään, miten yksi pariskunnista ajautuu ahdinkoon liittonsa kanssa.
Ensitreffit alttarilla -sarjan katsojat ovat päässeet tänä syksynä seuraamaan, miten Anniinan ja Villen, Heidin ja Oskarin ja Katjan ja Ollin sokkoavioliitot ovat lähteneet käyntiin. Alttarilla ensi kehtaa kohdanneet parit ovat aloittaneet yhteisen elämän ryminällä ja osalla se on sujunut paremmin kuin toisilla.

Haastavinta yhteisen elämän aloittaminen on ollut Katjalle ja Ollille. Heidän liittonsa lähti käyntiin tahmeasti, kun Katjaa alkoi heti häiden jälkeisenä aamuna ahdistaa. Pari ajautui erilleen, kun Olli varoi kaikkea eikä Katja kyennyt heittäytymään tilanteeseen. Parin kommunikaatio on ollut piikittelevää ja syyttelevää eivätkä he ole kyenneet läheisyyteen.
Älä lue artikkelia pidemmälle, jos et halua nähdä juonipaljastuksia!

Ensi viikon jaksossa Katja ja Olli pohtivat, voiko heidän suhteellaan olla tulevaisuutta. Katja viettää vajaan viikon työmatkalla ja myöntää, ettei hänellä ole oikeastaan tullut ikävä Ollia.

Katja paljastaa jaksossa kameralle, ettei hän usko enää avioliittoonsa. Hän näkee parin tilanteen niin hankala, ettei pysty näkemään suhteella tulevaisuutta, muttei kuitenkaan uskalla kertoa puolisolleen todellisia ajatuksiaan.

– Olen huolissani Ollin puolesta. Musta tuntuu, että Ollilla on isot odotukset vielä. Toisaalta mä en halua sanoa sille, että mä oon luovuttanut, Katja pohtii.

– Kyllä mä nyt ajattelin katsoa tämän loppuun asti ja olen mukana tässä. Mä en vaan pysty uskomaan, että tästä tulee enää mitään sen kummempaa kuin kaveruutta, hän jatkaa.

Olli puolestaan kertoo tunteneensa olonsa äärimmäisen pettyneeksi ja surulliseksi sillä välin, kun Katja on ollut työmatkalla.

– Eilen itkin aika kovasti ja aika pitkään sitä semmosta pettymystä, mies sanoo apeana kameralle.

Olli toivoo, että pari pystyisi vielä tutustumaan toisiinsa paremmin, puhumaan elämän suurista asioista ja pelastamaan välinsä. Hän uskoo, että suhde on vielä mahdollista saada toimimaan.

– Mä en voi vielä sanoa, että toivonko, että tämä jatkuu sen päätöspäivän jälkeen, koska en tunne häntä vielä niin hyvin. Hääpäivänä kun olisi kysynyt, olisin ollut, että totta kai jatkuu. En tietenkään toivo, että se jää tähän, mutta en osaa sanoa, ollaanko me toisillemme sopivia tai onko sellaisia asioita, joista ei pääse yli eikä ympäri, Olli analysoi tuntemuksiaan.

Pariskunta yrittää selvittää hankalaa tilannettaan viettämällä rennosti aikaa yhdessä ja ystävien kanssa. Katjan mieltä kuitenkin painaa se, mahtaako Olli tajuta, ettei hän usko enää heidän avioliittoon.

– Mä en ole ihan varma, että olenko mä osannut tässä tilanteessa kertoa tarpeeksi selvästi, että mä en ehkä näe tällä tulevaisuutta, Katja sanoo kameralle.


Olli on aiemmin sarjan aikana kertonut, että Katja aiheuttaa hänelle alemmuudentunnetta, joka ei tunnu lainkaan hyvältä ja jota hän ei missään nimessä halua kumppaninsa aiheuttavan.

–  Hän sanoo kauhean suoraan mitä hän haluaa. Hän on aika vaativa. Se aiheuttaa mulle semmosta alemmuudentunnetta ja riittämättömyyden tunnetta, mistä en tykkää pätkääkään, Olli totesi aiemmin.

Katja luonnehti parin eroavaisuuksia niin, että hän on insinööri ja Olli humanisti. Hänen mukaan Olli on herkempi ja analysoivampi ihminen ja Katja itse hieman kylmempi ja tunteettomampi. Katja myös myönsi, että ihastuksen herääminen kestää hänellä yleensä pitkään.
Ensitreffit alttarilla tiistaisin MTV3-kanavalla klo 21:00.