Helmeri avautuu Big Brother -talossa elämänsä stressaavimmasta kokemuksesta – yllätysero kihlatusta laittoi talouden sekaisin: ”Iso taakka” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Helmeri avautuu Big Brother -talossa elämänsä stressaavimmasta kokemuksesta – yllätysero kihlatusta laittoi talouden sekaisin: ”Iso taakka”

Helmeri erosi kihlatustaan alkuvuodesta.

Helmeri erosi kihlatustaan alkuvuodesta.

Julkaistu: 30.9.2019 18:38

Helmeri avautuu rankasta erostaan BB-talossa viikkotehtävän merkeissä.

Big Brother -talossa alkoi uusi viikkotehtävä, jossa asukkaiden stressitasoja syynätään älysormusten avulla. Koska tänään on kansainvälinen podcast-päivä, ensimmäisessä päivätehtävässä asukkaat pitävät podcastia pareittain. Heidän tulee puhua elämänsä stressaavimmasta tilanteesta.

Helmeri kertoo Kimmon haastattelussa, että kuormittavin tilanne liittyi parisuhteen päättymiseen alkuvuodesta. Helmeri oli seurustellut seitsemän vuotta, ja pari meni kihloihin marraskuussa. Pian haaveet yhteisestä tulevaisuudesta romuttuivat yhteisellä päätöksellä ja häät peruttiin vain kahden kuukauden kihlojen jälkeen.

Tilanteen teki kuormittavaksi rakkauden päättymisen lisäksi yhteisen talouden uudelleen organisointi.

– Meillä oli yhteinen uusi kämppä, iso laina. Ei tiedetty, mitä sille pitäisi tehdä. Mulla oli oma mökki ja toinen kämppä, iso taakka siinä päällä. Firma ja kaikki tällaiset yhteisesti rakennettuna siinä, Helmeri kertoo podcastissa.

– Kaikki tunnemyrsky siihen päälle, kun sydän murtuu ja parisuhde loppuu. Se oli aika tiukka paikka.

Kimmo (oik) haastattelee Helmeriä elämänsä stressaavimmasta vuodesta.

Kimmo (oik) haastattelee Helmeriä elämänsä stressaavimmasta vuodesta.

Kimmo kysyy, kauan Helmerillä kesti päästä erosurusta kuiville. Mies ei ole kuivilla vieläkään.

– En tiedä, onko siitä päässyt vieläkään täydellisesti yli. Kuitenkin seitsemän vuotta, hän myöntää.

Kaksi kuukautta meni pahimman tuskan kourissa.

– Aluks oli ihan rikki, onneksi siinä oli frendejä ympärillä, jotka piti pystyssä. Itkettiin yhdessä ringissä, oli siinä tiukkaa settiä, Helmeri avautuu.

Helmeri on eksänsä kanssa hyvissä väleissä, ja heillä on yhteishuoltajuus Pablo-koirasta, jota Helmeri ikävöi kovasti BB-talossa.

Lisää aiheesta

Tuoreimmat osastosta