Big Brotherin nimeämispisteet julki – yksi asukas halutaan ulos talosta ja pian: ”En suuremmin nauti hänen seurastaan” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Big Brotherin nimeämispisteet julki – yksi asukas halutaan ulos talosta ja pian: ”En suuremmin nauti hänen seurastaan”

Big Brother -talon asukkaat antoivat jälleen toisilleen nimeämispisteitä. Häätöuhan alle päätyivät lopulta Jukka, Ville ja Tarina.

Tarina sai jälleen äänivyöryn BB-talon nimeämisissä. Näin kävi myös viime viikolla.­

26.9.2019 16:15

Big Brother -talossa oli torstaina jälleen nimeämisten aika. Talon asukkaat antoivat toisilleen ääniä sen mukaan, kenet he haluaisivat ulos talosta. Tällä viikolla häätöäänestykseen päätyivät Nelosen tiedotteen mukaan Jukka, Ville ja Tarina.

Näin äänet jakaantuivat:

Kristian: 2 Pistettä: Tarina: 1 piste: Ville

Jukka: 2 pistettä: Anu 1 piste: Tarina

Helmeri: 2 pistettä: Mira 1 piste: Tuula

Mira: 2 pistettä: Jukka 1 piste: Tarina

Kimmo: 2 pistettä: Tarina 1 piste: Tuula

Ville: 2 pistettä: Tuula 1 piste: Tarina

Tarina: 2 pistettä: Jukka 1 piste: Anu

Tuula: 2 pistettä: Villle 1 piste: Tarina

Anu: 2 pistettä: Milla 1 piste: Tarina

Milla: 2 pistettä: Ville 1 piste: Jukka

Kevin: 2 pistettä: Ville 1 piste: Kristian

Nelosen tiedotteen mukaan kokonaan ilman nimeämispisteitä jäivät Helmeri, Kimmo ja Kevin. Helmeri ei ole saanut vielä yhtäkään nimeämispistettä koko Big Brotherin aikana.

Tarina sai tuttuun tapaan äänivyöryn ja yhteensä 10 pistettä. Hänen nimeämistään perusteltiin sillä, että hän on tavoiltaan kovin erilainen kuin suurin osa talon asukkaista.

– Vaikka ollaan sovussa eletty pidempi jakso, en suuremmin nauti hänen seurastaan, Kristian perusteli Tarinalle antamiaan ääniä.

Kimmo puolestaan näki ongelman siinä, että Tarina vatvoo yhteisiä päätöksiä turhan pitkään.

– Tarina on parantanut kuin kana juoksua, mutta päätöksentekoprosessi ei toimi ollenkaan, Kimmo tuumasi.

Ville sai toiseksi eniten nimeämispisteitä, yhteensä seitsemän pistettä. Hänen valintaansa perusteltiin niin ikään erilaisuudella. Erityisesti talon seksuaalivähemmistöihin kuuluvat asukkaat kokivat keskustelut Villen kanssa epämiellyttäviksi.

– Hänessä on paljon hyvää, mutta toisaalta meidän keskustelumme homoseksuaalisuudesta ja muustakin, aborttioikeudesta, saa mut tosi ahdistuneeksi, Kevin summasi aatteitaan.

Villen mielipiteet eivät miellytä kaikkia.­

Myös Milla koki, että Ville tuo taloon negatiivista energiaa.

Jukka jäi täpärästi häätöäänestyskolmikkoon häviten Tuulalle vain yhdellä pisteellä keräten yhteensä viisi pistettä. Hänen nimeämistään perusteltiin hällä väliä -asenteella, joka näkyy monella tapaa.

– Jukka on ihminen, johon vähiten luotan ja myös pikkusen v*tuttaa hänen jälkien siivoominen", Mira perusteli Jukan nimeämistä.

Tarinan, Villen ja Jukan kohtalo selviää sunnuntaina suorassa Big Brotherin lähetyksessä, jossa yksi heistä häädetään talosta. Aiemmin talosta on häädetty Eeva-Leena, Timo ja Emma.

Jukalla on joidenkin asukkaiden mielestä hällä väliä -asenne.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?