Temptation Island -parilla on poikkeukselliset rajat – seksiä saa harrastaa, mutta kädestä pitäminen on kiellettyä: ”Monet eivät ymmärrä”

rac

Julkaistu:

temptation island
Eveliina ja Santeri tuovat Temptation Islandin uudelle tuotantokaudelle täysin uudenlaisen otteen
Temptation Island Suomen kuudennella tuotantokaudella nähdään hyvin poikkeuksellinen pariskunta. Eveliina, 22, ja Santeri, 26, Tampereelta elävät nimittäin avoimessa suhteessa.

Miten kuvailisitte toisianne kolmella sanalla?

– Santeri on kiltti, komea ja luotettava, Eveliina pohtii ohjelman pressitilaisuudessa tiistaina.

– Kaunis, fiksu ja söpökin vielä, tai ainakin oli, Santeri tokaisee.

Kaksi vuotta yhtä pitänyt opiskelijapariskunta tapasi toisensa nettideittipalvelun kautta. Suhde alkoi etäsuhteena, kun Eveliina asui Lappeenrannassa opintojensa takia. Opintojen loppusuoralla Eveliina päätti muuttaa Tampereelle kaksikko muutti yhteiseen kotiin.

– Suhteemme oli aluksi avoin juuri etäsuhteen vuoksi. Olemme ihmisiä, jotka ottavat asioista selvää. Halusimmekin Temppareissa selvittää, onko avoin suhde meille hyvä juttu, vai pitäisikö sen olla suljettu suhde, Santeri selvittää.

Kummallakin on lupa harrastaa seksiä muiden kanssa, mutta minkäänlaiset tunteet tai romanttinen läheisyyden osoittaminen muihin kuin omaan puolisoon ovat ehdottomasti kielletty. Vieraassa sängyssä saa poiketa, mutta lusikointihommat tai kädestä pitäminen on jätettävä kotiin.

Paria kiinnostaa myös kokea se, miltä tuntuu nähdä toisen käytöstä videoilta. Vaikka vieraissa sängyissä on vierailtu, ei pari ole koskaan päässyt konkreettisesti näkemään, miltä toisen toilailut näyttävät tai miltä toisen seksiseikkailut tuntuvat, kun niitä joutuu itse katselemaan.

– Esimerkiksi seksiä voi harrastaa, mutta että niitä mahdollisia ihastumisia ei lähdettäisi viemään siitä eteenpäin, Eveliina selvittää.

– Siellä saa tehdä kaikkea, mitä kehtaa tai omatunto kestää, mutta jos ihastuu, niin sen ihastuksen kanssa ei saisi jatkaa asioita pidemmälle, Santeri jatkaa.


Eveliina ja Santeri ovat suhteensa aikana kohdanneet paljon ennakkoluuloja liittyen avoimessa suhteessa olemiseen. He haluaisivat, että ihmiset oppisivat ohjelman myötä ymmärtämään myös avoimia suhteita paremmin.

– Se tulee varmasti jakamaan mielipiteitä ja kirvoittamaan kommentteja, Eveliina pohtii.

– Avoin suhde on vähän sellainen, että varsinkin kun ihmiset anonyyminä kommentoi, niin he eivät edes halua yrittää ymmärtää. Sanotaan, että avoimessa suhteessa ei voisi vaikka rakkautta olla ollenkaan. Se vähän jännittää, miten ihmiset suhtautuvat. Ja tietty myös, kun joutuu tuolla yliopiston käytävillä kävellä, että miten ihmiset katsoo tämän jälkeen, Santeri selvittää.

Yleensä suhtautuminen on ollut pariskunnan kokemusten mukaan positiivista.

– Kukaan ei ole sitä tuominnut, enemmän se on ollut sellainen outo juttu, Eveliina sanoo.

– Tutut ovat ottaneet sen uteliaana vastaan. Mutta jos asia tulee puolituttujen kanssa puheeksi, niin keskustelu saattaa joskus kääntyä siihen, että miten voi olla tuollaisessa suhteessa. Se on paljon ihmisestä kiinni, Santeri jatkaa.

Tempparit-kupla yllätti lopulta kummankin osapuolen.

– Kyllä siihen aika nopeasti meni siihen kuplaan, kun ei päässyt yhtään puhumaan asioista. Oikeastaan näläntunne oli ainut, mihin pystyi luottamaan, Santeri naurahtaa.

– Mä en ole siitäkään ihan varma... Ajattelin, että olen avoin ihminen, mutten silti pystynyt käsittelemään kaikkia tunteita samalla lailla kuin Suomessa, Eveliina komppaa.
  • Voit katsoa pariskunnan esittelyvideon alla!

Temptation Island Suomen 6. kausi alkaa keskiviikkona 9.10. klo 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt