Santeri, 26, ja Eveliina, 22, elävät avoimessa suhteessa – Sami Kuronen huomasi heti merkittävän muutoksen Temptation Island -kuvauksissa

rac

Julkaistu:

Temptation island
Temptation Islandin uudella kaudella nähdään ensimmäistä kertaa mukana avoimessa suhteessa elävä pariskunta. Pari vaikuttaa juontaja Sami Kurosen mukaan merkittävästi saaren tapahtumiin.
Huippusuositun Temptation Island Suomi -sarjan kuudes tuotantokausi alkaa Nelosella lokakuussa, kun neljä tavallista pariskuntaa matkaa jälleen Thaimaan paratiisisaarelle testaamaan parisuhteensa kestävyyttä.

Parit esiteltiin tiedotusvälineille tiistaina. Suhdettaan viettelevien sinkkujen keskellä testaavat muassa kristillisessä sisäoppilaitoksessa tavannut pariskunta, avoimessa suhteessa elävä pari sekä kahden vuoden aikana kolmesti eronnut kaksikko.
Juontaja Sami Kuronen paljastaa, että erityisesti yksi pariskunta vaikuttaa merkittävästi koko saaren tapahtumiin. He ovat tamperelaiset Santeri, 26, ja Eveliina, 22, jotka elävät avoimessa suhteessa.

Pari kertoi, että kummallakin on lupa harrastaa seksiä muiden kanssa. Minkäänlaiset tunteet tai romanttinen läheisyyden osoittaminen muihin kuin omaan puolisoon on sen sijaan ehdottomasti kielletty.

– Se, että heillä on rajat vähän eri paikassa kuin muilla, tulee vaikuttamaan koko saarten tapahtumiin ja kaikkiin näihin ihmisiin, Kuronen sanoo.


– Se pistää myös muilla mietintämyssyt päähän niistä omista rajoista, jatkaa Kuronen, jonka mukaan avoin suhde saa muut pohtimaan esimerkiksi siitä, ovatko omat rajat oikeassa paikassa tai voisiko parisuhteessa elää myös jollain muulla tavalla.

– Santerin ja Even vaikutus saarella on yllättävän laaja, ja ihan uudenlaisia teemoja tullaan käsittelemään.
Suomen Temppari-historian ensimmäinen avoimessa suhteessa oleva pariskunta vaikuttaa jonkun verran myös ”Kurosen grillinä” tunnettuun iltanuotioon.

– Tietenkin puheenaiheet ovat vähän erilaiset heidän kanssaan. Perusajatukset ja -teemat ovat kuitenkin samat ja heidänkin kanssaan nostan pintaan keskustelua rajoista, Kuronen pohtii.

Formaatti säilyy ennallaan, mutta uutta alkavalla kaudella on ainakin kuvauspaikka, jonka vuoksi osallistujilla ei ollut ennakkoon tietoa esimerkiksi kameroiden sijainnista.

Tempparit kuvattiin nyt ensimmäistä kertaa Koh Samuin saarella. Näin ollen myös treffipaikat ja -aktiviteetit ovat uusia. Kuronen paljastaa, että myös iltanuotio on muuttanut merenrannasta viidakkoon.

– Se tiivisti iltanuotion tunnelmaa vielä entisestään, hän hehkuttaa.

Kurosen mukaan alkavalla kaudella tullaan käsittelemään asioita, joita ei ole aikaisemmilla kausilla käsitelty.

– Tässä tietyllä tapaa pakitetaan ohjelman alkulähteille, eli pyöritään enemmän pään sisällä. Tunteet ovat ehkä voimakkaampia kuin aiemmilla kausilla, vaikka toki siellä on sitä tuttua Temppari-sekoiluakin.


Muissa tosi-tv-sarjoissa alkoholilla ei ole enää yhtä suurta roolia kuin takavuosina. Tämä on pistetty merkille esimerkiksi Big Brotherin palattua ruutuun viiden vuoden tauon jälkeen. Toisessa rakkaustosi-tv:ssä Love Island Suomessa ei juopotella lainkaan.

Maistiaisten perusteella Temppareiden faneille tarjoillaan sen sijaan yhä kosteita bile-iltoja ja Kurosenkin mainitsemaa sekoilua. Juontaja korostaa, että alkoholin nauttiminen on vapaaehtoista.

– Toistaiseksi on pidetty se linja, että kun on bileet, silloin alkoholia on tarjolla. Kyllä se jotenkin kuuluu suomalaiseen juhlintaan. Mutta emme tietenkään voi vaikuttaa siihen, kuka vetää ja kuinka paljon, ja millaiseksi käytös muuttuu.

Kuronen muistuttaa, että bileet ovat myös yksi tapa testata parisuhdetta.

– Samalla tavalla siviilielämässäkin tulee firman juhlia, pikkujoulua tai poikien ja tyttöjen iltoja, vaikka Temppareissa miljöö on erilainen. Se, mitä ihmisen elämässä tapahtuu siviilissä vuodessa, tapahtuu tuolla kolmessa viikossa.

Saarella varattuja naisia ja miehiä on ollut aiemmin viettelemässä 24 sinkkua. Nyt sinkkuja on esitelty vain 20. Tarkoittaako se, että kauden aikana saarella nähdään vielä yllätyksiä?

– Kaikki on mahdollista. Tämä on uudenlainen kausi ja matkan varrelle mahtuu varmasti uudistuksia ja yllätyksiä, Kuronen vastaa salaperäisesti.

Temptation Island Suomi uusi kausi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin 9. lokakuuta alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt