Uskovaiset Leevi, 20, ja Josefin, 21, lähtivät Temptation Islandille todistamaan ”täydellistä suhdettaan” – kiusallinen tunnelma reissun jälkeen kertoo kaiken

rac

Julkaistu:

temptation island
Josefin ja Leevi lähtivät Temptation Islandille testaamaan täydellisenä pitämäänsä suhdetta.
Yksi neljästä Temptation Islandille suuntaavasta pariskunnasta ovat Josefin, 21, eli ”Josku” ja Leevi, 20. Kosmetologiksi opiskeleva Josefin ja kiinteistönhuoltajana toimiva Leevi ovat tavanneet kristillisessä sisäoppilaitoksessa ja usko onkin molemmille tärkeä asia elämässä.

Kahden kuukauden jälkeen yhteen muuttanut pari on ollut yhdessä puolentoista vuoden ajan. Seuraavana suunnitteilla on ollut kihlat.

– Meidän psykoosit kohtaa, Josefin kuvailee kaksikon suhdetta ennen ohjelmaa kuvatulla videolla.
  • Voit katsoa parin haastattelun yllä olevalta videolta.
Kolmen viikon seuramatkan jälkeen tunnelma on hieman kitkaisempi.

– Erittäin mielenkiintoinen reissu. Joo. En ois kuvitellut, että olis ollut ihan tommonen, Leevi täräyttää IS:n haastattelussa ohjelman pressitilaisuudessa tiistaina.


Jos teidän pitäisi nyt kuvailla toisianne kolmella sanalla, niin mitkä ne olisivat?

– No en mä tiedä. Siinä oli kolme sanaa, Leevi paukauttaa hiljaisuuden jälkeen.

– Outo, typerä... En mä keksi mitään, Josefin puolestaan toteaa puolestaan pitkän mietinnän jälkeen.

Pariskunta lähti viettelysten saarelle alun perin vitsillä. Aloite tuli Josefinilta.

– Siis se oli ihan täysi vitsi, Leevi pohjustaa.

– Mä vaan mietin, että mitä normaalit ihmiset tekee, kun niillä on tylsää. Ja mä ajattelin, että voisin hakea meidät Temppareihin. Seuraavana aamuna sitten soitettiin ja sanoin, että mennäänkö ihan vitsillä siihen haastikseen, Josku nauraa.

Varsinkin suhteen alussa Leevi joutui todistelemaan Josefinille rakkauttaan. Pikku hiljaa Josefin on alkanut luottaa siihen, että Leevi todella on tosissaan hänen kanssaan ja rakkautta riittää yli vaikeuksien. Saarella Leevin tavoitteena onkin vielä kerran vakuuttaa Josefinille olevansa tämän arvoinen, onhan suhde Leevin sanojen mukaan ”täydellinen”.

– Ei se sitten ihan täydellinen ollut, Leevi toteaa.

Josefin ja Leevi pitivät rajojaan jopa tiukimpina kaikista pariskunnista. Pussailu ja muu kanssakäyminen muiden parien kanssa oli täysin kielletty.

– Meillä oli ihan normaalin parisuhteen rajat. Ei tehdä mitään, mitä ei normaalisti tehtäisi. Ei sitä yleensäkään mennä muiden miesten viereen nukkumaan tai pussailla muita miehiä... Leevi paukauttaa Josefinin katsellessa lattiaa.

Eniten Josefinia yllätti, kuinka vahvoja tunteita saarella ehti kolmessa viikossa kehittymään.

– On niin eristyksissä kaikesta muusta maailmasta ja ei ole yhteyksissä kolmeen viikkoon, niin se on yllättävän raskasta, Josefin pohtii.

– Mä en oikeastaan tiedä, mikä mua yllätti. Tää vähän meni, no, ei ehkä miten odotin, mutta osasin varautua, Leevi toteaa.
  • Voit katsoa parin esittelyvideon alla

Temptation Island Suomen 6. kausi alkaa keskiviikkona 9.10. klo 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt