Big Brotherista pudonnut Eeva-Leena kertoo ensi kertaa, miksi päätyi harrastamaan seksiä yhteisistä sopimuksista huolimatta: ”Hävettää”

Eeva-Leena kertoo kolmen viikon Big Brother -kokemuksestaan haastattelussa.

23.9.2019 15:04

Eilen sunnuntaina Big Brotherista kolmantenä häädettiin Eeva-Leena. 30-vuotias Eevis on nyt saanut nauttia omasta rauhastaan puolen vuorokauden ajan. Puhelimeen on kilahtanut 600 viestiä. Naiselle on pikku hiljaa alkanut hahmottumaan, millainen kuva hänestä on viimeisten kolmen viikon aikana yleisölle muotoutunut.

– Kaikki oli odottamatonta. Siksi en edes liikaa suunnitellut, mitä tulisi tapahtumaan, Eevis sanoo nyt.

Eevis aiheutti kenties eniten keskustelua avoimilla ja suorilla kommenteillaan sekä sillä, että hän harrasti seksiä talossa Jukan kanssa useaan otteeseen, ensimmäistä kertaa vain viiden päivän talossa olon jälkeen.

– Pidän sitä vain hyvänä asiana. Uskalsin puhua myös asioista, joihin ihmiset eivät yleensä suhtaudu hyvällä. Olen tyytyväinen siihen, että olin rehellinen itselleni.

Eeva-Leenaa harmittaa, että keskustelu talon ulkopuolella kulminoitui hänen tekemisiinsä sanomisien sijaan.

– Keskustelin talossa usein minulle todella tärkeistä asioista. Koen, että ne edustavat enemmän minua henkilönä kuin se, mitä olen fyysisesti tehnyt, hän pohtii.

– Siksi henkilökohtaisesti harmittaa, että tämä fyysinen aspekti nousi puheenaiheeksi. Kaikki tunteet olivat talossa aitoja ja luonnollisia.

Viimeisen yön tapahtumat kuitenkin pohdituttavat Eeva-Leenaa. Big Brother määräsi reilu viikko sitten, että kaikkien asukkaiden tulee nukkua makuuhuoneessa. Tämän jälkeen asukkaat sopivat yhteisen hyvän vuoksi, ettei makuuhuoneessa ei harrastettaisi intiimiä kanssakäymistä.

Eevis vakuutteli muille asukkaille, ettei mitään tapahtuisi, jos hän ja Jukka saisivat nukkua vierekkäin. Nainen painotti, ettei hänellä ole minkäänlaista motivaatiota harrastaa seksiä muiden läsnä ollessa. Hän kertoi kokevansa ajatuksen itsekin ”kiusalliseksi ja vastenmieliseksi”.

Kuitenkin lauantain ja sunnuntain välisenä iltana Eeviksen ja Jukan välit kuumenivat makuuhuoneessa seksiin. Tapahtunut vaivaa Eeva-Leenaa edelleen.

– Se on paljon mietityttänyt mua. Emme keskustelleet Jukan kanssa siitä tilanteesta missään vaiheessa, Eevis pohtii.

Hän kertoo, että Eeviksen ja Jukan oli tarkoitus viettää ilta olohuoneessa, kun Big Brother määräsi kaksikon nukkumaan.

– Mulla oli siinä moraalinen dilemma. Olin ajatellut, ettei mitään tapahtuisi, mutta Jukka teki sitten aloitteen ja pohdin, että se saattaisi olla meidän viimeinen iltamme talossa. Oli pakko ajatella asiaa myös omalta kantilta, vaikka tulikin huono omatunto, Eevis selittää.

– Ja niinhän siinä sitten kävikin. Nyt hävettää ja vähän harmittaakin, että tuli rikottua yhdessä sovittuja sääntöjä.

Intensiivisestä kolmeviikkoisesta huolimatta Eevis ei ajattele hänen ja Jukan välejä romanssina. Häntä ei haittaisi, jos Jukan välit lämpenisivät jonkin toisen talon naisen kanssa.

– Pidän sitä jopa mahdollisena, että Jukalla tulisi talossa jotain muitakin naissuhteita. Se ei minua sillä sillä lailla haittaa, koska Jukka ei ole merkityksellisin ihmissuhteeni talossa. Esimerkiksi Tarinasta tuli minulle talossa todella läheinen, Eevis selvittää.

– Arvostan Jukan ominaisuuksia, mutta emme me hänen kanssaan käyneet mitään merkityksellisiä keskusteluja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?