Pakka meni Selviytyjissä täysin sekaisin: odottamaton käänne sai kilpailijat ymmälleen – mukana ennennäkemätön muutos

Julkaistu:

Selviytyjät suomi
Selviytyjien peli teki täyskäännöksen, kun heimot sekoitettiin.
Selviytyjät Suomi -sarjan sunnuntain jaksossa peli koki ratkaisevan käänteen, kun sekä Kuwago- että Carabao-heimot kutsuttiin palkintokisaan mukanaan kaikki henkilökohtaiset tavaransa. Reppujen pakkaaminen sai kilpailijat spekuloimaan, mitä mahtaisi olla tiedossa ja hyvin nopeasti he tajusivat, etteivät kaikki välttämättä palaisikaan leiriinsä.

Sara Sieppi kertoi kameralle, että hänen mielestään heimojen sekoittaminen jo näin varhaisessa vaiheessa peliä olisi kamalin mahdollinen vaihtoehto.

Siepin pelko kävi pian toteen, kun kilpailijat kuulivat, että edessä oli hieman erilainen palkintokisa. Palkintona oli erilaisia mausteita sekä kasvikunnan proteiineja papujen ja pähkinöiden muodossa, mutta kisaan kätkeytyi myös yllätys.

Juontaja Juuso Mäkilähde käski molempien heimojen valita valita joukostaan vahvimmat miesjäsenet. Kuwagon valinta osui nopeasti Markukseen, Carabaon puolestaan Kaihin.

– Carabao ja Kuwago, on aika sekoittaa heimot, Mäkilähde julisti.

Kilpailijoiden ilmeet valahtivat välittömästi ja he alkoivat pälyillä vastakkaisiin heimoihin. Osa mumisi hämmästyneenä ja osa veti syvään henkeä.


Markus hyppäsi sinisestä Kuwagosta punaiseen Carabaoon ja Kai toisin päin. Miesten tehtäväksi jäi valita ensimmäiset jäsenet uusiin heimoihinsa. Molempien tuli valita heimoonsa mies vastakkaisesta heimosta. Markus valitsi Jannen ja Kai Juhanin.

Muiden jäsenten valinta tapahtui täysin uudella tavalla, sillä valintavuoro siirtyi sitä mukaa, kun heimot saavat uusia jäseniä. Jokainen pääsi valitsemaan vuorollaan nappaamaan uuteen heimoonsa uuden jäsenen. Naisia ja miehiä valittiin vuorotellen. Viimeisenä Kuwagosta valittiin Sara Sieppi ja Carabaosta Anu.


Palkintokilpailussa samaan heimoon päätyneet Markus, Taina ja Tommi pääsivät maistamaan voittoa ensimmäistä kertaa koko kisansa aikana, kun uudistunut Carabao taisteli kilpailun voittajaksi. Äärimmäisen tiukan kisan jälkeen kilpailijat puivat uusia heimojaan leireissä.

– Tää uus leiri näyttää ihan luksusleiriltä meidän leiriin verrattuna. Kaikki fasiliteetit on paljon kivempia, Markus hämmästeli Carabaon hyvin varusteltuun leiriin päästyään.

– Uudet heimolaiset tuntuu olevan mukavia ja hyviä ihmisiä, Tommi puolestaan pohti.

Kuwagon leiri herätti aluksi hieman hilpeyttä ”luksusleirin” oloihin tottuneessa Kaissa.

– Tosi symppis toi noiden leiri. Siinä on tällaista viidakkoromantiikka, jos niin voi sanoa, mies naureskeli.

Heimojen sekoittuminen oli helpotus erityisesti Petralle, joka äänestettiin ulos viime viikolla, mutta sai jatkaa kisassa Arttu Lindemanin luovutettua. Hän iloitsi uusista heimolaisistaan ja kehui heitä energisiksi ja rempseiksi.

– Nyt mä tajuan, miten apaattisia me on oltu, Petra totesi julkkisheimoon viitaten.

Myös tavikset ottivat uudet julkkisheimolaisensa vastaan innokkaina. Lääkärinä työskentelevä Anu kuitenkin myönsi, että julkkisten tapaaminen oli myös hieman jännittävää.

– Tää on minusta ihan mahtavaa. Tosi kiva, että tavataan uusia ihmisiä. Pikkasen ehkä ujostuttaa, koska te olette kaikki julkkiksia, Anu totesi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt