Yksi Ensitreffit alttarilla -pari on ylitse muiden – Anniina ja Ville ovat lukijoiden suosikkeja, Katjan ja Ollin liitto saa täyslaidallisen: ”Peli on sillä pelattu”

Julkaistu:

ensitreffit alttarilla
Yksi Ensitreffit alttarilla -pari nousi lukijoiden suosikiksi. Toisen parin kemia puolestaan herättää paljon epäilyksiä.
Suosikkisarja Ensitreffit alttarilla alkoi vasta muutama viikko sitten ja parit ovat aloittelemassa yhteistä taivaltaan.

Katsojille on kuitenkin muodostunut jo vakaa mielipide siitä, että minkä parin suhde tulee kestämään ja ketkä ovat heidän suosikkejaan.

Ilta-Sanomien äänestyksessä lukijat saivat äänestää omaa suosikkipariaan. Ylivoimaiseksi ykköseksi nousivat Anniina, 32, ja Ville, 38, jotka saivat 67 prosenttia kaikista annetuista yli 22 000 äänestä.

– Anniina ja Ville sopivat parhaiten yhteen. Heidän suhde tulee jatkumaan. Anniinalla on ihana koti. Ei ihme, että Ville on valmis muuttamaan sinne heti.

– Anniina ja Ville ovat aitoja, itsensä ja toisensa hyväksyviä aikuisia. Heillä on hyvät mahdollisuudet onnistua liitossaan. Kahden muun pariskunnan onnistuminen on kysymysmerkki.

– Luulenpa myös että Ville ja Anniina ovat ainoa pari joka jatkaa liittoa kuvausten jälkeen. Mutta aika mahtavaa sekin jos edes yksi pari onnistuu.


32-vuotias Anniina ravintolayrittäjä ja kotoisin Loimaalta. Hän pitää liikunnasta, leipomisesta ja kotitöistä. Ville puolestaan on 38-vuotias Ylöjärveltä kotoisin oleva yrittäjä, joka palasi muutama vuosi sitten Suomeen asuttuaan 10 vuotta Isossa-Britanniassa.

Heti hääjaksossa pari näytti viihtyvän hyvin toistensa seurassa ja heidän välillään vallitsi rento ja rempseä tunnelma.


Vähiten ääniä IS:n äänestyksessä saivat lahtelaiset Katja, 28, ja Olli, 32. Heidät nimesi suosikikseen vian 8 prosenttia äänestäjistä.

Ilta-Sanomien toimittajat Katri Utula ja Iida Kantola puivat viime viikolla Ruuturaadissa, että hekin olivat suorastaan ahdistuneita Katjan käytöksestä, ja siitä kuinka hän kritisoi välittömästi tuoreen aviomiehensä kotia.
Myös monet lukijat ovat sitä mieltä, että parin suhde ei tule toimimaan.

– Olli vaikuttaa todella sympaattiselta, Katja kylmältä ja etäiseltä. Katja ei edes halua yrittää. Ollia käy sääliksi, Katjan kaltaisia ei pitäisi ohjelmaan ottaa mukaan.

– Voi ei, tulee kyllä mieleen aiemman kauden pari Esa ja Aliisa tästä Ollista ja Katjasta. Naisella kun on heti alkumetreillä naksahtanut joku hylkimisreaktio päälle, niin peli on sillä pelattu ja loppukausi on sitten täyttä kärvistelyä väistämätöntä eroa odotellessa, pahoin pelkään. Ollinkin toki soisi koettavan ottaa rennommin ylenpalttisen vatvomisen ja vakuuttelun sijaan, koska se menetelmä ei näytä ainakaan tähän naiseen vetoavan.


Suosikkiäänestyksessä keskimmäiselle sijalle 24 prosentilla äänistä pääsivät siis espoolaiset Heidi, 38, ja Oskari, 39. Lukijat uskovat, että myös heillä saattaa tulla olemaan vaikeuksia suhteensa kanssa.

– Heidi on liian ”härö” Oskarille. Toisaalta Oskarilla on tuollainen äijämäinen meininki, joten ehkä hän haluaakin hieman herkempää naista itselleen. Mene ja tiedä miten tuossa käy.

– Heidi taitaa olla liian itsekäs hömpsäntuusa, ei taida sopeutua parisuhteeseen.

Ensitreffit alttarilla Avalla tiistaisin klo 21.00.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt