Anun ja Helmerin salaiset yölliset hellyydenosoitukset kummastuttavat Big Brother -talon asukkaita – ”Siis onks ne pussannu?” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Anun ja Helmerin salaiset yölliset hellyydenosoitukset kummastuttavat Big Brother -talon asukkaita – ”Siis onks ne pussannu?”

Anun ja Helmerin lähentyneet välit eivät ole jääneet muilta Big Brother -talon asukkailta huomaamatta.

21.9.2019 11:21

Anun ja Helmerin yölliset hellyydenosoitukset ovat nousseet Big Brother -talon suurimmaksi puheenaiheeksi. Parivaljakko on silitellyt toisiaan öisin ja viime yönä Helmeri nappasi Anun kainaloonsa.

Milla, Tupu ja Mira tenttasivat Anua siitä, mitä hänen ja Helmerin välillä on tekeillä.

– Siis onks ne pussannut? Tupu innostui.

Anu toppuutteli naisia ja selitti pitävänsä jalkaa Helmerin patjan alla vain, koska se on hyvä asento nukkua. Hän pitäisi jalkaa Mirankin patjan alla, mutta tämä on kieltänyt sen.

– Koska mä oon hetero, Mira täräytti.

Tupu kertoi huomanneensa Helmerin ja Anun viihtyvän mainiosti yhdessä päivälläkin. Anu pyysi nauraen Helmerin apuun ja kertomaan, ettei heidän välillään ole mitään ystävyyttä kummempaa.

– Mä tuun suojeleen sua, Helmeri totesi ritarillsesi.

– Mä oon hämilläni tästä kaikesta hirveydestä, mitä mä joudun kokemaan. Kaikesta tästä syyttelystä, Anu harmitteli.

Anu viihtyy sinkkuna.­

Kevin ihmetteli miksi Anu pahastui heidän kyselyistään.

– Onks se syyttelyä, jos te sanotte, että teillä on suhde? Kevin kysyi..

– Miks te multa kysytte tollasta? Anu parahti.

Tupu huomautti, että Helmeri katsoo Anua hellästi.

– Suojelevasti, Helmeri korjasi.

Puoliksi islantilainen Helmeri on ammattiurheilija temppupotkulautailussa eli scoottauksessa. Hän on ollut tuomassa lajia Suomeen ja viettänyt aikaa scoottauksen parissa jo 20 vuotta.

– Mulla on oikeastaan kaksi ammattia. Olen scoottaaja, eli temppupotkulautailen työkseni. Olen myös yrittäjä, eli tuon scootteja Suomeen. Elämä pyörii aika hyvin potkulautojen ympärillä, Helmeri kertoi IS:lle ennen Big Brother -taloon astumistaan.

– Olen ollut rakentamassa lajia Suomessa aivan lähtökuopista. Olisi siistiä, jos joku innostuisi kokeilemaan sitä ohjelman myötä.

Helmeri temppupotkulautailee työkseen.­

Anu, 31, on kahden lapsen äiti ja sinkku. Hän työskentelee kiinteistönvälittäjänä ja liikunnanohjaajana. Hyvinkäällä asuva Anu halusi lähteä BB-taloon hetkeksi hassuttelemaan, mutta myös kilpailemaan voitosta. Kuumaksi puumaksi tituleerattu Anu on toiminnan ihminen eikä kestä haaveilijoita, jotka eivät saa mitään aikaiseksi.

– Uskon tulevani toimeen jokaisen taloon muuttavan kanssa. Enemmänkin ehkä muita ärsyttää se, että olen näin sosiaalinen. Saatan olla muiden silmissä sellainen raskas huomionhakija, koska tykkään olla paljon esillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?