Elastisen koskettava Vain elämää -esitys saa VilleGallen itkemään – katsojat mykistyivät: ”Tän kauden Katri Helena ja Danny”

rac

Julkaistu:

Tänään Vain elämää -ohjelmassa vietetään VilleGallen päivää.
Tämän illan Vain elämää -jaksossa Elastiselta kuullaan VilleGallen päivänä koskettava ja omakohtainen versio JVG:n kappaleesta Faija. Biisin merkitys on kasvanut Elastiselle vanhemmuuden kautta.

– Kun sain oman pojan, se pisti perkaamaan supertiheällä kammalla sen, miten oma isä on kasvattanut, miten on kohdeltu kotona ja mitkä eväät on saanut. Mä en oo ikinä ennen tätä tehnyt isälleni biisiä ja haluan käyttää tilaisuuden nyt vähän itsekkäästi siihen, kahden lapsen isä Elastinen sanoo.

– Olen aina halunnut, että tässä ohjelmassa joku vetäisi tämän. Se on tärkeä, VilleGalle kiittää.

Elastinen on tehnyt kappaleeseen henkilökohtaiset sanat. Biisi on alusta loppuun kunnianosoitus artistin omalle isälle. Koskettava tulkinta isän ja pojan suhteesta saa VilleGallen kyyneliin. Liikutus valtaa myös Elastisen.

– Sain sulta juuret ja siivet, tuun kattoo sua aina ylöspäin. Kaikkes teit, vaikka vei duunit ja kiireet. Raahasit Kehä ykköstä eestaas, harrastuksesta toiseen meit kolmee veit. Pyytteettömästi sä edelleen mua jeesaat, nyt vasta snaijaan kaikki ne uhraukset, joita teit. Ja kuinka paljon elämälle perhe arvoo tuo ja mä nään, kuinka äiti yhä palvoo sua. Kyyneleitä pidättelen, sanat nyt ei riitä, oon isäni poika ja ylpee siitä, Elastinen laulaa.

– Rakas isä, haluun kaikesta kiittää.


Elastinen poistuu lavalta kyyneleet silmissä. Lounaspöydässä ollaan poikkeuksellisen hiljaa.

– En muista, että olisi koskaan käynyt noin tunteisiin esiintyminen. Olipa valtava tunne, Elastinen huokaa.

– Kotona on ollut aika vaikea sanoa noita asioita. En tiedä, mistä se johtuu, Elastinen toteaa.

– Oon ihan sanaton, koska oon pikkupoikana jo katsonut telkkarista äijää ja miettinyt, että haluan joskus olla tuollainen. Elastinen oli mun suuri hero ja nyt sä vedät yhden tärkeimmistä biiseistä, VilleGalle liikuttuu.


Maija Vilkkumaa vakuuttelee, että räppärin isä varmasti tietää sanomattakin.

– Olen varma, että he tietävät. Totta kai puhuminen on aina hyvä, mutta vaikka siitä rakkaudesta ei aina puhutakaan, kaikki tietää sen kyllä, Vilkkumaa lohduttaa.

– Ollaan faijan kanssa todella hyvät ystävät, vaikka oli sitä etäisyyttä jossain vaiheessa. Kun lähdin himasta, olin tosi pitkään tarkoituksella poissa. En osaa selittää, miksi. Ei musta paljon varmaan kuulunut. Sen jälkeen, aikuisena vanhempiensa kanssa ystävystyminen, on hurja lahja, Elastinen miettii.

Esitys kirvoitti tunteita myös katsojien keskuudessa.
– Elastinen vetää kyllä nyt nenäliinapaketin esiin vauhdilla.
– Ela pudotti ison pommin. Wau.
– Itken parhaillaan yhdessä Elastisen ja VilleGallen kanssa. Isät, niin ne biologiset kuin muutkin!
– Elastinen on tän kauden Katri Helena ja Danny!– Sanaton, herkistynyt – todella koskettava. Rakkaudesta ei osata monessakaan perheessä puhua. Liikuttuneena, kaunista.
– Uskomaton veto, Elastinen! Meni tunteisiin! Niin syvällistä tulkintaa ja avautumista Tää Vain elämää -kausi on täysin omaa luokkaansa! Viikon kohokohta.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt