Big Brother -Mira avautuu elämänsä noloimmasta hetkestä: twerkkasi MM-kultajuhlissa ilman alusvaatteita, kunnes kuuli kaverinsa kauhistuneen huudon

rac

Julkaistu:

big brother
Big Brother -asukkaat pääsivät kertomaan omista noloimmista hetkistään taiteen keinoin.
Big Brother -talon asukkaat saivat tänään perjantaina päivätehtäväkseen maalata kuvan elämänsä noloimmasta hetkestä. Tämän jälkeen heidän tuli esitellä teokset toisilleen vuorotellen.
  • Voit selata teoksia alla olevista julkaisuista kuvan päälle ilmestyvistä nuolinäppäimistä.


Näin teki myös Mira, joka asteli ylpeänä esittelemään teostaan. Baarimikkona työskentelevän Miran nolo hetki vei hänet tämänvuotisen jääkiekon maailmanmestaruuden juhlintaan.

– Lähdettiin kiekkojuhlinnan jälkeen baariin ja olin vähän maistissa, Mira aloitti.
  • Voit katsoa Miran selostuksen yllä olevalta videolta.
Nainen kertoi twerkkaavansa mielellään juhlinnan yhteydessä. ja kaverit yllyttivät häntä jälleen tanssilajin pyörteisiin. Ainoa pulma oli, ettei Mira muistanut, mitä hänellä tarkalleen ottaen oli – tai ei ollut – yllään.

– Mulla oli tämä kyseinen mekko. En tykkää mekon kanssa kauheasti pikkuhousuja käyttää... Mira aloitti.

– Menin tällä tavalla näin ja kuten näette, tapahtuu tämä efekti: hame pikkasen nousee. Mulla ei tosiaan niitä alushousuja ollut. Nousin siitä pois kun tajusin, että hame alkaa tulla pään yli, nainen selvitti.

Miran kaveri istui hänen takanaan kauhuissaan kädet pystyssä.

– Se totesi, että mä näen sun sisään, Mira muisteli ja sai aikaan naurunremakan.

Myös talossa varsin intiimiin kanssakäymiseen Jukan kanssa innostunut Eeva-Leena kertoi unohtavansa nolot tilanteet aina nopeasti, joten maalauksen aihe sai alkunsa vasta pari viikkoa sitten.

– Kerroin perusteellisesti vanhemmilleni tunnin ajan siitä, miksi olisi hyvin epätodennäköistä, että tekisin talossa asioita, mitä en halua. Vetosin akateemiseen uskottavuuteen ja harkitsevaiseen käytökseeni, Eeva-Leena naurahti teosta esitellessään.


Eevis on jo aiemmin kertonut luvanneensa esimiehelleen ja muille läheisilleen, ettei aio olla BB-talossa alasti eikä harrastaa seksiä. Eräs hänen ystävistään oli vielä erikseen pyytänyt, voisiko nainen olla asian kanssa tarkkana. Eeva-Leena kertoo vähän suutahtaneensa epäilyistä: eihän hän edes käytä alkoholia, eikä näin ollen voi humalankaan verukkeella tehdä mitään harkitsematonta.

– Hän sanoi, että mä niin tiiän, että se on heti ekana iltana: Sä oot niin heikkona sellaisiin karismaattisiin amiksiin! Eeva-Leena lainaa kaverinsa kuvausta ja jatkaa.

– Sitten mä olin vielä vihaisempi. Sanoin, että voisin lyödä vetoa, että ei tuu tapahtumaan, hän naureskelee.

Jukka seurasi Eeviksen kertomuksesta huvittuneena.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt