Lapin kaunotar Meri, 23, putosi Love Islandista vauhdilla – julkaisi nyt kipakan tilityksen kulisseista: ”Valehdeltiin ja haukuttiin selän takana”

Julkaistu:

Meri Turunen kirjoittaa Instagramissa pyrkineensä itse kertomaan tunteistaan suoraan.
Love Island Suomi -sarjaan asteli elokuun lopulla sekoittamaan pakkaa vuoden 2017 Fitnessmalli-kilpailun voittaja, rovaniemeläinen Meri Turunen, 23.

Turusen taival ohjelmassa ei kestänyt pitkään, kun tällä viikolla villan asukkaat äänestivät yhdessä pudotusuhan alla olleista pareista kotiin Merin ja Kasperin.

Meri julkaisi torstaina Instagramissa kipakan tilityksen sarjan kulisseista. Nainen paljastaa tulleensa surulliseksi nähtyään sarjan jaksoja ja huomattuaan, että hänelle valehdeltiin ja häntä haukuttiin villassa selän takana.
– Kun mie näin nyt näitä jaksoja, niin ne teki mut surulliseksi, koska mie ajattelen ihmisistä aina vain hyvää. Mie tulin surulliseksi siitä, että tää käytös todisti mun uskomuksen vääräksi, Meri tilittää ja kertoo viittaavansa etenkin sarjan 19. jaksoon.

Nainen kirjoittaa pyrkineensä itse kertomaan muille suoraan omista tunteistaan.

– Selkeästikään kaikilla ei ollut sama ajatusmaailma, mutta toisaalta kaikilla on oikeus ilmaista mielipiteensä haluamallansa tavalla, hän puntaroi.


Meri ei koe ansainneensa valehtelua tai selän takana pahan puhumista, mutta toteaa, ettei asialle voi mitään. Silti hän kirjoittaa uskovansa, että kaikki villassa ovat pohjimmiltaan ystävällisiä ihmisiä.

– Eniten mua harmittaa se, että mie en tiennyt tästä ennen kuin tulin ulos talosta. Tuli jotenki tyhmä olo itsestäni, kun uskoin vain siihen mitä mulle sanottiin.
Ennen lähtöään Meri kertoi Ilta-Sanomille lähtevänsä ohjelmaan hyvällä fiiliksellä.

– Tosiaan olen eronnut reilu puoli vuotta sitten. Mun elämäntilanteeseen sopi tosi hyvin nyt lähteä tänne, hetki oli oikea, Meri valottaa syitään ohjelmaan lähtemiselle.


– Olisi ihanaa löytää se oikea nyt tähän rinnalle.

Draama villassa ei tule ainakaan vähenemään. Love Islandissa nähtiin torstaina odottamaton juonenkäänne, kun saarella olleet naiset houkuteltiin hemmotteluhetken varjolla varavillaan. Pian sen jälkeen paikalle asteli miesten yllätykseksi kuusi uutta naista: Sahar, Michelle, Minea, Roosa, Liisa ja Jonna.
Love Island Subilla maanantaista lauantaihin kello 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt