Eroja ja draamaa horisontissa! Ennennäkemätön juonenkäänne Love Island Suomessa laittaa koko sarjan sekaisin: miehet eivät ole uskoa silmiään

Julkaistu:

Love island Suomi
Saaren naiset houkutellaan hemmotteluhetken varjolla varavillaan. Pian miehet yllättyvät, kun paikalle astelee kuusi uutta naista.
Love Island Suomi -sarjassa nähdään torstai-iltana odottamaton juonenkäänne. Kaikki saa alkunsa aamulla, kun saaren kuusi naista pääsevät lähtemään villasta viettämään hemmotteluhetkeä keskenään.

Miehille käy kuitenkin myöhemmin ilmi, että naiset eivät ole tulossa takaisin muutamaan päivään, ja siksi miesten on pakattava naisille matkalaukkuun kaikki tarvittava. Suuri spekulaatio alkaa, kun miehet yrittävät saada selvää mitä villassa on tekeillään ja minne naiset on viety.

Miesten keskenäinen loikoilu kuitenkin keskeytyy ja pakka sekoittuu täysin, kun juontaja Shirley Karvinen astelee paikalle ja toivottaa kaikkien yllätykseksi kuusi uutta naista tervetulleeksi villaan.

Paikalle astelevat Sahar, Michelle, Minea, Roosa, Liisa ja Jonna.

Sahar, 26 vuotta


26-vuotias Sahar on elämännälkäinen ja temperamenttinen baarimikko, joka haaveilee oikeustieteellisestä urasta. 1,5 vuotta on kulunut Saharin viime parisuhteesta, ja nyt hän kaipaa rinnalleen hauskaa ja karismaattista miestä.

Michelle, 21 vuotta


Porvoolainen Michelle on 21-vuotias seikkailunhaluinen kosmetologiopiskelija, joka lähtee mielellään joko koiransa kanssa lenkille taiextempore reissuun Australiaan. Hän on elellyt vuoden sinkkuna, ja toivoo nyt rinnalleen hauskaa ja lojaalia herrasmiestä, jonka kainalossa on turvallinen olo.

Minea, 25 vuotta


25-vuotias media-alan työntekijä Minea on suorapuheinen ja pirteä hassuttelija, joka rakastaa pohdiskella ja analysoida asioita. Minea ei ole aikaisemmin seurustellut vakavasti, mutta voisi nyt ottaa vastaan rehellisen ja spontaanin miehen, jonka kanssa reissata ympäri maailmaa

Roosa, 18 vuotta


Imatralta ampaiseva 18-vuotias Roosa opiskelee ensihoitajaksi, ja viettää mielellään vapaa-aikaansa hevosen tai kuntosalilaitteen selässä. 1,5 vuotta on kulunut viime suhteesta, ja nyt Roosa kaipaisi elämäänsä kilttiä hassuttelijaa, joka tietää mitä elämältään haluaa.

Liisa, 24 vuotta


Liisa on 24-vuotias kiltti ja positiivinen tamperelainen sairaanhoitaja, joka viettää vapaa-aikaansa lenkkeillen ja lumilautaillen. Kaksi vuotta hän on oleillut sinkkumarkkinoilla, ja nyt kiikareissa on pitkä ja luotettava unelmien mies.

Jonna, 23 vuotta


23-vuotias apulaisravintolapäällikkö Jonna harrastaa tanssia ja kuntosalia, ja haaveilee luovasta urasta. Kaksi vuotta hän on sinkkuna viihtynyt,mutta nyt hän ottaisi mielellään vastaan pitkähiuksisen, spontaanin ja urheilullisen miehen

Brittiversiosta tunnettu käänne

Vastaavanlaista käännettä ei Love Island Suomessa ole aikaisemmin nähty. Ohjelman brittiversiossa kyseinen juonenkäänne on kuitenkin tuttu aikaisemmilta kausilta.

Muun muassa Love Island UK:n viimeisimmällä kaudella nähtiin kuinka villassa asuneet miehet astelivat kahden päivän ajaksi Casa Amoreksi kutsuttuun naapurivillaan, mikä on usein johtanut dramaattisiin eroihin sekä riitatilanteisiin villan miesten ja naisten kesken.

Love Island Subilla kello 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt