Heidät nimettiin Big Brotherin häätöäänestykseen – yksi asukkaista sai massiivisen äänivyöryn: ”Alkanut ärsyttämään olemus ja lässytys”

Julkaistu:

Tarina, Ville ja Eeva-Leena nimettiin häätöäänestykseen.
Big Brother -talossa nimettiin tänään kolmannen kerran häätöäänestykseen joutuvat. Tällä viikolla asukkaat nimesivät häätöäänestykseen Tarinan, Villen ja Eeva-Leenan.

Tarina sai kymmenellä pisteellä selvän äänienemmistön. Toiseksi nimeämisissä tuli Ville seitsemällä pisteellä. Kolmantena äänestykseen joutui Eeva-Leena viidellä pisteellä, kun taas neljänneksi jäänyt ja täpärästi äänestykseltä säästynyt Kristian sai neljä nimeämispistettä. Häntäpäässä oli siis tiukkaa.

Kokonaan pisteiltä säästyivät Anu, Kimmo ja hymypoika Helmeri, joka ei ole vielä kertaakaan saanut yhtään ääntä keneltäkään.

Kilpailijat antoivat pisteitä seuraavasti:

Tarina: Kristian 2 pistettä, Jukka 1 piste

Ville: Tuula 2 pistettä, Eeva-Leena 1 piste

Anu: Eeva-Leena 2 pistettä, Tarina 1 piste

Kristian: Tarina 2 pistettä, Kevin 1 piste

Eeva-Leena: Ville 2 pistettä, Tuula 1 piste

Tuula: Eeva-Leena 2 pistettä, Ville 1 piste

Jukka: Tarina 2 pistettä, Mira 1 piste

Kevin: Ville 2 pistettä, Kristian 1 piste

Mira: Jukka 2 pistettä, Tarina 1 piste

Kimmo: Tarina 2 pistettä, Milla 1 piste

Milla: Ville 2 pistettä, Kristian 1 piste

Helmeri: Tarina 2 pistettä, Mira 1 piste

Asukkaat joutuvat joka kerralla perustelemaan, miksi jakavat pisteensä juuri kyseisille henkilöille. Muun muassa Kimmo summasi mielipiteensä Tarinasta.

– Olen kyllästynyt kuuntelemaan tarinointia. Välissä tuntuu, että olemme täysin eri planeetoilta, Kimmo perustelee annettuaan naiselle kaksi nimeämispistettä.

Yleensä diplomaattinen Helmeri sanoo nimeävänsä Tarinan, koska ei pidä kahnauksista, joita Tarinalla on ollut muiden asukkaiden kanssa. Myöskään Jukka ei säästele sanojaan.

– Alkanu ärsyttämään toi sen olemus ja lässytys. Suurin osa draamoista, mitä tässä on ollu, johtuu vain ja ainoastaan Tarinasta, Jukka toteaa.

Myös Ville jakaa mielipiteitä BB-talossa, mutta suurin syy nimeämisiin on se, että hän olisi muiden mielestä eniten valmis palaamaan kotiin.

– Villeä ei varmasti haittaa, vaikka pääsisi kotiin. Hän alkaa olla aika kypsä asukkaiden elämöintiin, kielenkäyttöön ja toimintoihin, Tuula perustelee valintaansa.

Eeva-Leena uskoo, että asukkaista Ville ja Tuula pystyvät suhtautumaan rakentavasti siihen, jos he joutuvat häätöäänestykseen, eikä kotiinpaluu ole heille surullinen asia.

Eeva-Leena saa osakseen ääniä hänen ja Jukan läheisen suhteen takia. Suhde on alkanut ärsyttämään joitain asukkaita.

– Eeva-Leenalle koen, että talolla on hänelle vähiten annettavaa. Tai hänelle voisi olla epäedullista jatkaa täällä, Ville kiertelee diplomaattisesti.

Tuulaa Eeva-Leenan toiminta on alkanut ärsyttämään oikein kunnolla, joten hän antaa naiselle kaksi pistettä.

– Aika paljon ollut kritisointia ja kyseenalaistamista Big Brotheria kohtaan. Ja makoilua, Tuula toteaa.

Lopullinen häätöäänestys tapahtuu katsojien toimesta.

Big Brother -suora lähetys sunnuntaina kello 21.30

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt