Big Brother -talossa peittoa heilutellut Eeva-Leena anelee muutosta nukkumisjärjestelyihin – evankelista-Villen lakoninen kommentti räjäyttää pankin

– Ettei mitään lotinaa ja skrätsäystä, Ville varmistelee.

18.9.2019 21:36

Big Brother-talossa ollaan tänään keskiviikkona käyty keskusteluja nukkumisjärjestyksestä. Tiistai-iltana BB ilmoitti, että kaikkien tulee nukkua makuuhuoneessa.

Tämä aiheutti eripuraa erityisesti Eeva-Leenan ja Jukan näkökulmasta. Yhdessä viihtynyt kaksikko on nukkunut viime aikoina olohuoneessa. Makuuhuoneessa Jukan ja Eeviksen välissä nukkuu Tarina.

Lopulta kissa nostetaan pöydälle, kun Eevis tiedustelee suoraan muilta asukkailta, olisiko hänen mahdollista vaihtaa sänkyä Tarinan kanssa ja päästä Jukan viereen nukkumaan. Asukkaat hiljenevät kuulemaan pariskunnan perustelut.

  • Voit katsoa tilanteen yllä olevalta videolta.

– Homman nimi on siis se, että me haluttais Jukan kaa sen takia nukkua vierekkäin... Tai mää haluaisin, että mä saan siinä paremmin nukuttua. Toi 80-senttinen sänky tuntuu niin hirveen kapealta, niin se olis sit kiva, et mulla ja Jukalla olis 160 senttiä sängyn leveyttä yhdessä käytettävissä, Eevis aloittaa.

Eevis painottaa, ettei hänellä ole minkäänlaista motivaatiota harrastaa seksiä muiden läsnä ollessa.

– Mä koen sen ajatuksen jopa itse vähän kiusalliseksi ja vastenmieliseksi, Eevis painottaa.

Eeviksen ehdotus on, että Eevis ja Tarina vaihtaisivat paikkoja päittäin niin, että hän ja Jukka pääsevät nukkumaan vierekkäin. Eevis lupaa myös vältellä suuteluääniä.

– Niin niin, ettei mitään lotinaa ja skrätsäystä, evanlelista-Ville varmistaa painokkaasti.

Villen käyttämät termit herättävät asukkaissa hilpeyttä, mutta Eevis jatkaa asiallista vakuutteluaan, ettei mitään muille epämukavaa tule tapahtumaan.

– Jos pidetään näistä kiinni, niin kaikin mokomin, Ville antaa siunauksensa.

Hetken päästä Eevis, Tarina ja Kimmo jäävät olohuoneeseen keskustelemaan siitä, miten Eevis tulisi reagoimaan, mikäli hän tai Jukka joutuisi poistumaan talosta ja toinen heistä jäisi yksin. Ääni Eeviksen kellossa on hieman muuttunut, eikä unettomuusahdistuksesta ole enää tietoakaan:

– Kyl mä pystyisin tääl ihan vaan hengaamaan – oli sit Jukka paikalla tai ei. Ja sit, jos Jukka lähtis täält ennen mua, niin kyl mä luulen, et mä siin... Tottakai läheisyydestä menis se oma vierottautumisaikansa, mut kyl mä tääl varmasti viihtyisin yhtä hyvin ku tähänki asti. Tulis varmaan juteltua muiden kaa enemmän, Eevis spekuloi.

– Jos mä lähtisin ensin, niin sit tulis taas kaikki ulkomaailman jutut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?