Suurin pudottaja -kilpailussa yllätysputoaja: kisaaja jättää pelin kesken joukkueensa puolesta: ”Jonkun täytyy uhrautua”

rac

Julkaistu:

juuri nyt
Varo juonipaljastuksia! Suurimman pudottajan ensimmäisessä punnituksessa nähdään iloisia yllätyksiä sekä suuria pettymyksiä.
Tämän illan Suurin pudottaja -jaksossa nähtiin kilpailijoiden ensimmäinen punnitus sekä sen myötä myös ohjelman ensimmäinen pudotus.

Jännitys kilpailijoiden keskuudessa oli käsin kosketeltavaa, kun heistä jokainen asteli vuorollaan vaa’alle. Ensimmäisenä vuorossa oli Riitta Väisänen, jonka paino oli ensimmäisten päivien aikana tullut 2,3 kiloa alaspäin. Tulos poiki kilpakumppaneilta spontaanit aplodit.

– Kun Riitta punnittiin mun suu varmaan loksahti auki. Mietin, että jos Riitan tulos on noin hyvä, niin mun tuloksen on pakko olla kaksinkertainen, Niina Kuhta täräytti kameroille.

Kovista odotuksistaan huolimatta Niina oli onnistunut ensimmäisten päivien aikana pudottamaan painoaan kilpasisartaan vähemmän, sillä naisen paino oli tippunut tasan kaksi kiloa. Pettymys paistoi naisen kasvoilta, kun hän asteli takaisin joukkueensa luo.

– Mietin, että etkö Niina parempaan pysty, nainen päivitteli.

Nipa Neumannin paino oli tullut alaspäin 1,7 kiloa, Nina Mikkosen puolestaan tasan kilon. Sen sijaan Akseli Herlevi ja Tami Tamminen olivat molemmat onnistuneet pudottamaan painoaan heti alkumetreillä jo yli kolmen kilon verran.

Jakson kenties suurin yllätys kuitenkin nähtiin, kun vaa’alle astui Michele ”Minttu” Kaulanen. Ennen punnitusvuoroaan Minttu paljasti, ettei usko painonsa pudonneen merkittävästi.

– Ninan pudotus tuntui tosi harmilliselta. Pisti omat ajatusrattaat pyörimään, ettei mulla voi olla tippunut sitten kuin muutama sata grammaa. Jos jotain edes on tippunut, Minttu pohti hetki ennen punnitustaan.

Niinpä Minttu ei ollut uskoa silmiään, kun hän huomasi painonsa pudonneen huimat 3,4 kiloa. Vaikka Akseli ja Tami olivat molemmat pudottaneet painoaan hitusen enemmän, oli Minttu lähtöpainonsa vuoksi prosentuaalisesti viikon suurin pudottaja.

– Mä oon ihan super ylpeä itsestäni. Kai sitä saakin olla vähän ylpeä, Minttu hehkutti tulokset kuultuaan.

Mintun huima pudotus poiki raikuvat aplodit kanssakilpailijoilta sekä onnittelut valmentaja Janni Hussilta. Lopputulos oli kuitenkin katkeransuloinen, sillä viikon suurimpana pudottajana Mintun vastuulle jäi päättää, kenet kanssakilpailijoistaan hän lähettäisi kotimatkalle.

Punaisen joukkueen voitettua joukkuekilpailun he saivat lisätä kaksi kiloa sinisen joukkueen tulokseen. Näin ollen sininen joukkue hävisi punnituksen niukasti ja Minttu joutui tiputtamaan yhden joukkuetovereistaan kilpailusta.

Ennen päätöstään Minttu haluaa kuulla sekä Ninalta että Tamilta perustelut sille, miksi juuri heidän pitäisi saada jatkaa ohjelmassa. Tami kuitenkin toteaa välittömästi, että uhraa itsensä joukkueen puolesta ja lähti näin ollen ensimmäisenä kotimatkalle.

– Kokeneena joukkuepelaajan tiedän, että koskaan ei synny hyvää joukkuetta, jos kaikki ajattelevat itsekkäästi. Mulle oli aivan päivänselvää, että jonkun täytyy uhrautua ja olla epäitsekäs. Mä olen sitä ihan mielelläni, Tami toteaa.

Näin ollen sinisessä joukkueessa kohti seuraavaa viikkoa jatkavat Minttu sekä Nina.

Suurin pudottaja Nelosella keskiviikkoisin kello 20:00.