Suosikkisarja Solsidanin käsikirjoittaja on kuollut vain 54-vuotiaana

Julkaistu:

Menestyksekkään uran tv:n ja elokuvan parissa tehnyt Hans Ingemansson on kuollut.
Käsikirjoittaja Hans Ingemansson on kuollut, kertovat ruotsalaislehdet. Hän oli kuollessaan vain 54-vuotias. Uutisen vahvisti paikallismedialle miehen lähipiiri.

Kuolinsyytä ei olla toistaiseksi kerrottu julkisuuteen.

Julkisen uransa pianistina The Creeps -yhtyeessä 1990-luvun alkupuolella aloittanut Ingemansson vaihtoi myöhemmin uransa tv- ja elokuvapuolelle.

Mies kirjoitti ja ohjasi uransa aikana lukuisia menestyksekkäitä suosikkisarjoja, kuten Solsidania. Hän on toiminut käsikirjoittajana myös Bonusperhe-tv-ohjelmassa. Ingemanssonin käsialaa ovat myös muun muassa elokuvat Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi jatko-osineen.

Lukuisat ruotsalaiset ja kansainväliset tähdet ovat muistelleet edesmennyttä käsikirjoittajaa. Muun muassa Solsidanista tuttu Felix Herngern julkaisi koskettavan Instagram-päivityksen Ingemanssonin kunniaksi.
– Rakkain, parhain Hasse. Niin moni asia ei olisi koskaan ollut hauska ilman sinua. ”Älä mene pois”, sinä lauloit ensimmäisessä ohjauksessani. Nyt se on ainut asia, joka kaikuu päässäni, Herngern kirjoittaa päivityksessään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt