Hälyttävä tilanne Selviytyjissä: yksi kilpailijoista tuupertuu maahan – lääkintätiimi rynnistää paikalle, pian apua tarvitsevat myös muut

rac

Julkaistu:

Selviytyjät suomi
Varo juonipaljastuksia! Selviytyjät Suomi -sarjassa koetaan dramaattisia hetkiä, kun lämpötila viidakossa kohoaa pilviin ja kilpailijat alkavat tipahdella pois pelistä.
Selviytyjät Suomi -sarjan kilpailu kiristyy sunnuntaina nähtävässä jaksossa, kun heimot ottavat jälleen mittaa toisistaan äärimmäisen rankoissa kilpailuissa. Fyysistä voimaa vaativat kisat ajavat kilpailijat äärirajoille ja jotkut myös niiden yli.
  • Älä katso artikkelia pidemmälle, jos et halua nähdä juonipaljastuksia!
Sunnuntaina nähtävässä koskemattomuuskilpailussa Filippiinien kuumuus iske päälle toden teolla. Kilpailijat joutuvat ponnistelemaan fyysisesti rankassa kisassa polttavan kuuman auringon alla ja lopulta sillä on karut seuraukset kahteen heistä.

Tavisten heimossa kisannut oululainen Janne hyytyy kesken kilpailun täysin. Lämpötilan kohotessa hän vetäytyy aluksi sivummalle, alkaa puhallella ilmaan ja nojaa käsillä polviinsa. Mies on selvästi aivan loppu.

Hetkeä myöhemmin Janne on jo polvillaan maassa ja laskee myös otsansa maahan.

– Janne on aivan rikki, juontaja Juuso Mäkilähde huomaa muiden jatkaessa intensiivistä kisaa.
  • Katso hurja tilanne artikkelin videolta!

Pian Janne lyyhistyy maahan kokonaan menettäessään tajuntansa hetkellisesti. Selviytyjien tuotantotiimi puuttuu tilanteeseen ja lääkintämiehet ryntäävät Jannen avuksi. Häntä herätellään ja hänet nostetaan maasta.

– Janne talutetaan pois. Janne on saanut auringonpistoksen ja on poissa pelistä, Mäkilähde selostaa tapahtumia muille kisaajille.

Janne autetaan sivummalle, jossa hänet lasketaan makaamaan maahan. Lääkintätiimi häärää kiireesti miehen ympärillä ja pyrki viilentämään tätä kylmäpakkauksilla ja nesteillä. Janne on tilanteessa selvästi aivan pihalla, hengittää erittäin raskaasti ja pitää silmiään kiinni tuskaisen näköisenä. Miehen pulssia tarkkaillaan tämän sormessa olevan anturin avulla.


Juuso Mäkilähde ryntää tarkastamaan miehen tilaa tämän maatessa paareilla katoksen alla lääkintätiimin hoidossa.

– Me jatketaan peliä ilman sua. Ei hätää, sä olet hyvissä käsissä, Mäkilähde vakuuttelee hieman hätääntyneen oloiselle miehelle.

Myöhemmin Janne kertoo kameroille, että tilanne tuli hänelle täysin yllättäen. Hänen voimansa menivät ja sitten hänen päässään pimeni.

– En tiedä, mitä siinä tapahtui. Yhtäkkiä ei pysynyt enää pystyssä ja sitten alkoi pikkuhiljaa sumenemaan silmissä, hän sanoo.

Äärimmäisen rankka kisa verottaa myös Noran vointia ja hän joutuu lääkintätiimin hoidettavaksi välittömästi kilpailun jälkeen. Myös Noraa viilennetään jääpaloilla, kylmäpakkauksilla ja tuulettimella.

– En mä oo ikinä ollut näin lämpimässä maassa ja mä en ikinä hikoile, kun mä treenaan, Nora kertoo itkuisena saadessaan hoitoa.

– Vituttaa olla aina tää huonoin, hän jatkaa.


Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaina klo 19.30.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt