Ensitreffit alttarilla -parin synkkä alamäki syvenee – sulhaselta riipaiseva avautuminen: ”Aiheuttaa mulle alemmuudentunnetta”

Julkaistu:

Varo juonipaljastuksia! Tulevassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa Katjan ja Ollin hankaluudet jatkuvat, kun edessä on muutto saman katon alle.
Viime tiistain Ensitreffit alttarilla -jaksossa nähtiin, miten kolme ohjelmassa naimisiin mennyttä paria suuntasivat kukin häämatkalle. Siinä missä Heidi ja Oskari sekä Anniina ja Ville kertoivat kameroille häämatkansa sujuneen odotettua paremmin, oli Katjan ja Ollin tilanne toinen.
Jo heti häiden jälkeisenä aamuna Katja kertoi kameroille, että hääyön aikana naiseen oli iskenyt pieni ahdistus. Pari suuntasi häämatkalleen Prahaan hyvillä mielin, mutta matkaa varjosti Katjan epävarma olo.

– On ollut hyvin sekavat fiilikset tässä. Häiden jälkeisenä aamuna iski sellainen ahdistus. En oikein osaa sanoa, johtuuko se tästä tilanteesta ylipäätään vai Ollista, Katja avautui.


Katja kuitenkin kertoi häämatkan aikana, että hän kokee olonsa kaikesta huolimatta turvalliseksi Ollin seurassa. Myös Ollin mielestä parin yhteispeli sujuu hyvin, mutta takaraivossa kolkuttaa pelko luovuttamisesta.

– Toivon, että hän ei luovuta liian helpolla. Mä en ainakaan aio luovuttaa. Pitää yrittää kaikkensa, vaikka se menisi vähän mukavuusalueen ulkopuolelle, kun tähän on lähdetty. Hän on tavallaan sen mulle velkaa ja mä olen myös sen hänelle velkaa, Olli pohtii yksin kameralle.

Jos et halua nähdä juonipaljastuksia, älä lue artikkelia pidemmälle!

Ensi viikon Ensitreffit alttarilla -jaksossa parit palaavat häämatkoiltaan ja edessä on muutto saman katon alle. Katjan ja Ollin Prahassa alkunsa saaneet vaikeudet eivät kuitenkaan ota laantuakseen ja Olli avautuukin kameralle Katjan saaneen hänen olonsa kurjaksi useampaan otteeseen.

– Hän sanoo kauhean suoraan mitä hän haluaa. Hän on aika vaativa. Se aiheuttaa mulle semmosta alemmuudentunnetta ja riittämättömyyden tunnetta, mistä en tykkää pätkääkään, Olli avautuu tuntemuksistaan.

– Se on mulle ykkösasia, että mun kumppani ei saa tehdä mulle sellaista fiilistä, etten riitä tällaisena kun mä olen. Sellainen fiilis mulla on ollut aika usein tässä, mies jatkaa.


Vaikka pariskunnan välillä ei jaksossa nähdä mitään suurempia riitoja tai välienselvittelyjä, ei yhteiselo lähde sujumaan toivotulla tavalla. Jaksossa nähdään kuinka Katja muuttaa Ollin ja tämän kissan luokse Lahteen, jossa myös Katjan koti sijaitsee.

Myös Katja analysoi tuntemuksiaan yhteenmuutosta kameroille.

– Me ollaan aika erilaisia. Tää on vähän karkea erottelu, hän on humanisti ja mä olen insinööri, Katja nauraa.

– Hän on herkempi ja analysoivampi ja mä oon ehkä sit sellanen suoraviivaisempi ja tunteettomampi ja kylmempi jollain tasolla, hän pohtii tilannetta.
Lahtelainen Katja on koulutukseltaan insinööri. Hän on opiskellut Suomen lisäksi Englannissa ja arvostaa tiedettä ja tietoa. Katja on Mensan jäsen ja toivoo löytävänsä kumppanin, jonka kanssa voi uppoutua keskusteluihin.


Niin ikään Lahdesta kotoisin oleva Olli on ammatiltaan englanninopettaja ja hän harrastaa musiikkia ja tietokilpailua. Hänelle tärkeitä ovat myös ystävät ja Nuunuu-kissa. Ennen häämatkaa Olli kertoi Katjan olevan lähestulkoon miehen unelmien nainen.

– Olen tähän asti ajatellut, että Katja on oikein unelmien nainen ainakin paperilla. Ainakaan ei voi asiantuntijoita syyttää. Tämä on juuri se, mitä haettiin tai mitä minä ainakin hain, Olli totesi.

Ensitreffit alttarilla Avalla tiistaisin klo 21.00.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt