Katja saa Ollin kyyneliin – Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijavalinnat tyrmistyttävät: ”Miksi hän on ohjelmassa?”

rac

Julkaistu:

Ensitreffit alttarilla
Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan satojen hakijoiden joukosta valitun sulkeutuneen Katjan käytös puhuttaa. –Tässä ohjelmassa pitäisi puhua tunteista, eikä Katja halua puhua niistä, IS:n Ruuturaati hämmästelee.
Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannessa jaksossa kolme uunituoretta avioparia tutustuivat toistensa koteihin ja lähtivät häämatkalle.

Ilta-Sanomien Ruuturaati pui tuoreeltaan jakson tapahtumat. Toimittajat Katri Utula ja Iida Kantola ovat suorastaan ahdistuneita näkemästään.

Erityisesti lahtelaisen Katjan, 28, käytös puhuttaa kovasti. Hän on täysin sulkeutunut ja myöntää avoimesti, että hellyydenosoitukset ovat hänelle vaikeita.

Hän kritisoi tuoreen aviomiehensä Ollin, 32, kotia ja ilmoittaa heti hääpäivän jälkeisenä aamuna olevansa ahdistunut.


Katja ihastuu omien sanojensa mukaan hyvin hitaasti eikä osaa suhtautua tuoreen aviomiehensä herkkyyteen, koska ei ole seurustellut herkkien miesten kanssa.

– Miksi Katja on mukana ohjelmassa? Ymmärtääkö hän, millaiseen ohjelmaan hän on lähtenyt? Tässä ohjelmassa pitäisi puhua tunteista, eikä Katja halua puhua niistä, Ruuturaati hämmästelee.

Katso Ruuturaati yllä olevalta videolta.

Asiantuntijat saavat kritiikkiä, sillä selvästi pidättyväisen Katjan valinta tämänkaltaiseen, heittäytymistä ja rohkeutta vaativaan ohjelmaan ei saa lainkaan ymmärrystä.


Ruuturaati epäilee, että Katjan käytös olisi samankaltaista riippumatta siitä, kenen kanssa olisi avioitunut.

– Katja on todella vaativa ja saa käytöksellään Ollin jopa kyyneliin. Onko Katja ollut edes valmis antamaan toiselle mahdollisuutta? kysyy Ruuturaati ja toteaa pariskunnan seuraamisen olevan jopa katsojan näkökulmasta vaikeaa.

Parit on valikoitu peräti satojen hakijoiden joukosta erilaisten psykologisten testien ja haastatteluiden perusteella, ja siitä huolimatta jotain on mennyt pieleen.


Ruuturaadin käy jo nyt sääliksi Ollia, joka yrittää kaikkensa – mutta turhaan.

Kuten Olli sanoo, Katja näyttää hyvältä paperilla, mutta sehän ei tunnetusti vielä riitä.

Ruuturaati analysoi myös Anniinan ja Villen sekä Heidin ja Oskarin parisuhteet. Etenkin jälkimmäinen suhde aiheuttaa spekulaatioita.


Mitä mieltä olet pareista? Katso Ruuturaati ja osallistu keskusteluun alla olevassa kommenttikentässä.

Ota kantaa

Kuka on suosikkiparisi?

Katja & Olli 8% Heidi & Oskari 23% Anniina &Ville 69%
Ääniä yhteensä 23872

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt