Dramatiikkaa Suurimmassa pudottajassa – Minttu Kaulanen tuupertuu yllättäen maahan: ”Mulla lähtee taju”

rac

Julkaistu:

Suurin pudottaja
Varo juonipaljastuksia! Keskiviikon Suurin pudottaja -jaksossa nähdään dramaattinen hetki, kun Minttu Kaulanen tuupertuu maahan kesken treenin.
Keskiviikkoillan Suurin pudottaja -jaksossa katsojat saavat todistaa dramaattista hetkeä, kun Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen tuupertuu maahan rankan spinningtunnin päätteeksi.

Kaulanen osallistuu valmentaja Janni Hussin luotsaamalle tunnille yhdessä joukkuetoverinsa Nina Mikkosen kanssa. Ennen harjoitusta nainen pohtii kameralle kuinka hän ei juuri viihdy oman mukavuusalueensa ulkopuolella.

– Mä tunnetusti oon tätä epämukavuusalueella viihtymätöntä sorttia. Katsotaan, että keksinkö nyt tekosyitä vai pistetäänkö vaan suorittaen, Minttu toteaa nauraen.

Jaksossa nähdään kuinka Hussi pistää joukkueensa naiset koville. Hän käskee heitä jatkuvasti lisäämään vastusta spinningpyöriinsä.

– Lisää vastusta! Vielä! Ei hidastu, Hussi käskyttää tiimiläisiään.


Nina ja Minttu selviävät valmentajansa rääkistä kunnialla, mutta palautuminen raskaasta treenistä ottaa etenkin Mintun kohdalla koville.

– Kun mä siitä fillarilta nousin, niin oli vähän sellanen tingting-olo. Sit sai palautua ja sitten me alettiin tekemään treeniä, hän muistelee tuntemuksiaan ohjelmassa.

Hetken spinningistä palauduttuaan naiset alkavat treenaamaan kahvakuulien avulla. Kaikki vaikuttaa aluksi olevan hyvin, kunnes kesken treenin Minttu alkaa valittamaan huonoa oloaan ja tuupertuu yllättäen maahan.

– Mulla lähtee taju. Mulla on ihan sika huono olo, nainen valittelee.
Jaksossa nähdään kuinka huolestunut Hussi kehottaa Minttua käymään hetkeksi makuulle. Sekä Hussi että joukkuetoveri Nina Mikkonen kehuvat ja tsemppaavat kaikkensa antanutta Minttua.

– Sä oot Minttu ylittänyt itsesi. Rakas sä olit ihan uskomaton ja jaksat vielä muakin tsempata, Nina hehkuttaa.

– Minttukin, joka sanoo ettei ole liikunnasta juuri välittänyt aikaisemmin tai harrastanut liikuntaa, niin pystyy yhtäkkiä ylittämään itsensä tuolla tavalla, ihmettelee puolestaan Hussi.


Minttu itse ei osaa tarkalleen sanoa, mistä yhtäkkinen tuupertuminen johtui. Nainen uskoo sen johtuneen monien asioiden summasta. Tapahtunut sai myös Mintun tunteet nousemaan pintaan.

– Se oli kombinaatio sitä itsensä ylittämistä ja sitä kovaa suoritusta ja taistelutahtoa. En mä voi sanoa, että itku oli sitä, että haluaisin lähteä kotiin. Oli sellainen mixed feelings, Minttu pohtii kameroille.

Suurimmassa pudottajassa kaksi julkisuuden henkilöistä koostuvaa joukkuetta ottavat toisistaan mittaa raskaassa painonpudotusprosessissa. Joukkueita valmentavat Janni Hussi sekä Aki Manninen.

Suurin pudottaja keskiviikkoisin kello 20 Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt