Suurin pudottaja -valmentaja Janni Hussi häkeltyy: Missä on Tami? – ”Ei se toimi, jos yksi ottaa omia vapauksia”

Varo juonipaljastuksia! Suurimmassa pudottajassa nähdään yllättävä käänne, kun Juhani ”Tami” Tamminen katoaa yllättäen kesken kuvausten.

Suurimmassa pudottajassa nähdään hämmentävä hetki, kun Tami Tamminen ei ilmesty joukkuetreeneihin.

16.9.2019 12:55

Tulevassa Suurin pudottaja -jaksossa nähdään hämmentävä käänne, kun jääkiekkolegenda Juhani ”Tami” Tamminen ei kehotuksista huolimatta saavu joukkueensa mukana ryhmätreeneihin.

Ohjelmassa nähdään, kuinka sinistä joukkuetta valmentava Janni Hussi koputtelee kilpailijansa hotellihuoneen oveen tuloksetta. Keskiviikkoiltana nähtävässä jaksossa Hussi kertoo, ettei ole nähnyt Tammista koko päivänä.

– Vähän pahasti näyttää siltä, että isäntä on lähtenyt karkuteille ja kaikki aikataulut on tältä päivää noudattamatta. Kukaan ei avannut ovea, vähän ikävä homma, Hussi pohtii.

Suurimmassa pudottajassa kilpailevat Tammisen lisäksi Riitta Väisänen, Niina Kuhta, Nipa Neumann, Michele Kaulanen, Nina Mikkonen sekä Akseli Herlevi. Heitä valmentavat Aki Manninen ja Janni Hussi.

Hussi myös harmittelee, kuinka yhden ihmisen välinpitämätön suhtautuminen painonpudotusprojetkiin heijastuu myös tämän joukkuetovereihin. Sinisessä joukkueessa kilpailevat Tammisen lisäksi Michele Murphy-Kaulanen sekä Nina Mikkonen.

– Täällä sinisessä joukkueessa on kaksi tosi motivoitunutta kilpailijaa ja yhden sluibailu siellä välissä totta kai vaikuttaa joukkuehenkeen, Hussi toteaa harmissaan.

– Luulen, että Tami itsekin tietää, että ryhmähenki ja joukkue vaativat jokaisen tekemään täysillä ja kantamaan kortensa kekoon. Ei se toimi, jos yksi ottaa omia vapauksia, hän jatkaa.

Poissaolostaan huolimatta Tamminen osallistui kuitenkin joukkueensa kanssa punnitukseen. Samalla selviää, ettei syy miehen äkilliseen poissaoloon suinkaan ollut laiskuus tai välinpitämättömyys.

Suurimmassa pudottajassa nähdään hämmentävä hetki, kun Tami Tamminen ei ilmesty joukkuetreeneihin.

Tamminen oli nimittäin lähtenyt karkuteille, sillä hänen ystävänsä ja oppi-isänsä, jääkiekkovalmentaja Juhani Wahlsten oli menehtynyt äkillisesti.

– Tapahtui montakin dramaattista asiaa, mutta kärkenä tietysti oppi-isäni ”Juuso” Wahlstenin poistuminen ja ennen kaikkea se tapa, jolla se tieto tuli, Tamminen kertoo kameroille.

– Kun yhdessä kuitenkin vielä yksi lauantai hienoa kiekkogaalaa vietettiin samassa pöydässä. Se kohtaaminen jäi viimeiseksi, mies jatkaa ääni väristen.

Suurimmassa pudottajassa kaksi julkisuuden henkilöistä koostuvaa joukkuetta ottavat toisistaan mittaa raskaassa painonpudotusprosessissa. Joukkueita valmentavat Janni Hussi sekä Aki Manninen.

Suurin pudottaja keskiviikkoisin kello 20 Nelosella.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?