Jättiyllätys! Kimi Räikkönen ryhtyi lyhytelokuvan pääsponsoriksi – mukana rahoituksessa myös F1-tähden Paula-äiti

Julkaistu:

F1-tähti Kimi Räikkönen rahoittaa suomalaista lyhytelokuvaa.
Monia lyhytelokuvia rahoitetaan joukkorahoituksella, ja niin on rahoitettu myös Eemeli Kelokorven ohjaama, käsikirjoittama ja tuottama lyhäri Alina.

Tässä ei ole sinäänsä mitään erikoista, mutta siinä puolestaan on, että elokuvan pääsponsorina toimii F1-tähti Kimi Räikkönen.

Ilta-Sanomien tavoittama Eemeli Kelokorpi vahvistaa, että kyse on formulatähti Kimi Räikkösestä.


Alina-lyhytelokuvaan haettiin joukkorahoitusta heinäkuussa eikä aikaa tuen antamiseen ollut tuolloin enää aikaa kuin muutamia päiviä. Kuvauksia suoritettiin elokuussa ja syyskuun alussa tuotanto kiitti Facebook-sivullaan pääsponsoreitaan, joiden joukossa oli myös Paula Räikkönen (o.s. Pietilä), joka on Kimi Räikkösen äiti.

Myöhään sunnuntai-iltana samaisella Facebook-sivulla kerrottiin jättiyllätys:

– Elokuvamme on saanut uuden pääsponsorin, tekstissä kerrottiin formula-auto- ja ruutulippuemojien kera.

Tekstin alapuolella oli kuva, jossa luki:

– Pääsponsori Kimi Räikkönen.Alina-lyhytelokuva kertoo tarinan nuoresta Alina-tytöstä, joka palaa vuosien jälkeen kotikaupunkiinsa ja oudot tapahtumat saavat hänet kyseenalaistamaan menneisyytensä. Elokuvan pääosassa nähdään Sofia Voltti ja sivuosissa Janina Taurinen ja Juha Uutela. Työryhmään kuuluvat Kelokorven ja näyttelijöiden lisäksi muun muassa kuvaaja, käsikirjoittaja ja tuottaja Pauli Pietilä ja apulaisohjaaja Anna-Maija Sjöholm.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt