Frendit-sarjan tekijöiltä karuja uutisia: paljastavat viimein, miksi hittisarja ei saa jatkoa

Julkaistu:

Rakastettu Frendit-sarja ei koskaan saa jatkoa, ainakin jos sarjan tekijöitä on uskominen.
Hittisarja Frendit ihastutti tv:ssä vuosina 1994–2004 tehden Jennifer Anistonista, Courteney Coxista, Lisa Kudrowsta, Matt LeBlancista, Matthew Perrystä ja David Schwimmerista megatähtiä.

Tv-sarja täyttää tänä syksynä 25 vuotta ja fanit ovat toivoneet hartaasti, että juhlavuoden kunniaksi Frendit saisi vihdoin ja viimein jatkoa. Sarjan näyttelijäkaarti on vuosien varrella vihjaillut olevansa halukas palaamaan rooleihin esimerkiksi elokuvan muodossa.

Nyt sarjan luojat Marta Kauffman ja David Crane ovat toppuutelleet huhupuheita sarjan paluusta. Kauffman ja Crane kertoivat Tribeca TV Festival -tapahtumassa, etteivät he halua tehdä sarjalle jatkoa.

Variety-lehden mukaan Tribeca TV Festivalilla esitettiin kaksi sarjan jaksoa, jonka jälkeen Kauffman ja Crane vastailivat yleisön kysymyksiin.

Sarjan tekijät huomauttivat, että Phoeben, Chandlerin, Rossin, Monican ja Rachelin elämä tulisi olemaan nyt hyvin erilaista kuin sarjan kulta-aikoina. Sarja ei enää tulisi olemaan entisensä.

– Emme tee jatkoa, koska Frendit kuvastaa sitä ajanjaksoa ihmisen elämässä kun ystävät ovat perhettäsi. Kun saat lapsia, niin se muuttuu, Kauffman kuvaili.

– Toinen syy on se, ettemme pystyisi ylittämään sitä, mitä olemme jo tehneet.

Myös Crane kuvaili olevansa hyvin tyytyväinen Frendeihin ja tapaan, jolla sarja päättyi. Hän totesi suoraan, ettei uskoisi uuden Frendit-sarjan nousevan ikinä yhtä suosituksi kuin alkuperäisen.


Ohjelman luojat paljastivat myös, mitä tekisivät toisin. Kauffman sanoi, ettei hän pitänyt kolmannen kauden jaksosta, joissa Phoebea vainottiin, eikä jaksosta, jossa Phoebe sai vesirokon.

– Katson sarjaa toisinaan ja on paljon vaikeampaa nauttia sarjan hyvistä hetkistä, kun siellä on hetkiä, jolloin mietin ”luoja, miten annoimme tämän tapahtua”.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt