Big Brother -talon kolmiodraama syvenee – Jukka muikeana naiskuvioistaan: ”Kyllä mä Millan ottaisin”

Jukka on lähentynyt talossa nyt kahden naisen kanssa.

15.9.2019 18:11

Jukka, Eevis, Tarina, Kevin ja Mira pohtivat iltapäivällä Big Brother -talon makuuhuoneessa, kenet talon asukkaista he valitsisivat seurustelukumppanikseen.

Jukka ja Eevis ovat BB-talon ensimmäinen pari ja he ovat harrastaneet talossa seksiä lukuisia kertoja. Eevis totesi muille asukkaille, että hän ottaisi Kimmon, jos hän ei voisi valita Jukkaa.

Eevis on vakuuttanut, ettei ole kiinnostunut Jukasta romanttisessa mielessä.

Myös Jukka alkoi pohtimaan vaihtoehtoja. Hän luetteli Tarinan olevan häneen makuunsa liian iloinen, Mira taas on liian temperamenttinen ja Anu liian keskittynyt uraansa.

– Tupu on mulle vähän liian vanha, hän maalaili

– Kyllä mä Millan ottaisin.

Rangaistuksena sääntörikkomuksista asukkaat laitettiin eilen toisiinsa kiinni käsiraudoilla. Tämän vuoksi Jukka ja Milla olivat läheisissä tunnelmissa koko maanantain. Kaksikko muun muassa makoili käsi kädessä, ja Jukka on Eeviksen kuullen kehunut Millaa useamman kerran.

Jukkaan on vaikutuksen tehnyt esimerkiksi Millan tanssitaito ja naisen hyvä tuoksu.

Jukka on kertonut kaipaavansa parisuhdetta.

Eevis oli eilen selvästi ahdistunut, koska joutui asettumaan nukkumaan muualle kuin Jukan viereen. Nainen jopa uhkasi, että hän tekisi "nikosaariset", jos Isoveli ei vapauta asukkaita raudoista. Niko Saarinen poistettiin BB-talosta väkivaltaisen käytöksen takia vuonna 2008, koska hän heitti toista asukasta viinilasilla.

Aiemmin Eevis on vakuuttanut toisille, että hänen ja Jukan suhteessa on kyse erotiikasta, ei romantiikasta. Jukka puolestaan on tuonut selvästi esille, että hän kaipaisi elämäänsä parisuhdetta.

Milla on viihtynyt talossa Jukan seurassa.

Kun asukkaat illalla sitten saivat luvan poistaa raudat, Eeva-Leena ja Jukka keskustelivat yön pikkutunneilla keittiössä. Lopulta he päätyivät taas olohuoneeseen harrastamaan seksiä ja nukkumaan vierekkäin.

Big Brother -talossa asukkaat nimesivät tänään kolme kanssakilpailijaansa häätöäänestykseen. Putoamisvaarassa sunnuntain suorassa lähetyksessä ovat Ville, Mira ja Timo. Ensimmäisenä Big Brother -talosta häädettiin Emma.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?