Milla intoutuu esittelemään taitojaan BB-talon poreammeessa: Jukka tapittaa tymäkkää twerkkausta silmät pyöreinä – katso video!

rac

Julkaistu:

Big Brother
Onnistuneen viikkotehtävän kunniaksi Isoveli palkitsi asukkaat alkoholilla, saunalla ja poreammeella.
Tänään Big Brother -talon asukkaat pääsivät poreammeeseen ja saunaan palkintona onnistuneesta viikkotehtävästä. Isoveli tarjosi asukkaille myös alkoholipitoisia virvokkeita, joka ilahdutti erityisesti Kristiania.

– Haluaako joku luopua bissestä, Kristian kyseli laskettuaan, montako olutta yhdelle asukkaalle riittäisi.
Bileistä innostuneet asukkaat poreammeeseen alta aikayksikön. Ei aikaakaan, kun Kristian kysyy twerkkausta harrastavalta Millalta, osaisiko tämä twerkata myös vedessä.

– Totta kai, Milla vastaa ja antaa miehelle välittömästi taidonnäytteen.
  • Voit katsoa Millan twerkkausnäytöksen sekä asukkaiden biletunnelmia ylläolevalta videolta.

Erityisesti Millan vieressä porealtaassa istunut Jukka oli silminnähden hämillään tilanteesta. Jukka on viihtynyt talossa ollessaan tiiviisti Eeva-Leenan seurassa. Hän ei kuitenkaan päässyt osallistumaan allasbileisiin, sillä hänen tehtävään oli toimia juhlivien asukkaiden palvelijana yhdessä Villen ja Helmerin kanssa.

Milla, 24, on kertonut harrastaneensa twerkkausta jo useamman vuoden ja myös kilpailleensa tanssiryhmänsä kanssa. Ennen taloon astumistaan nainen lupasi Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa opettavansa muut talon asukkaat twerkkaamaan.

Big Brother -talossa asukkaat nimesivät tänään kolme kanssakilpailijaansa häätöäänestykseen. Putoamisvaarassa sunnuntain suorassa lähetyksessä ovat Ville, Mira ja Timo. Ensimmäisenä Big Brother -talosta häädettiin Emma.