Tv-gaalassa leimahti väkivaltainen välikohtaus: Emmerdale-tähti uhkasi tappaa kollegansa – sai välittömästi potkut suosikkisarjasta

Julkaistu:

emmerdale
Emmerdale-tähti Asan N’jie uhkasi tappaa Hollyoaks-tähti Jamie Lomasin TV Choise Awards -gaalassa. Nyt N’jie on saanut potkut väkivaltaisen käytöksensä vuoksi.
Britanniassa on noussut valtava äläkkä TV Choice Awards -gaalassa sattuneesta välikohtauksesta. Keskiviikkona uutisoitiin, että televisioalan palkintogaalassa puhkesi maanantai-iltana käsirysy, jonka seurauksena paikalta poistettiin Emmerdale-sarjan tähti Asan N’jie.

The Mirrorin mukaan N’jien ajautui gaalassa ilmiriitaan Emmerdalen kanssa katsojista kilpailevan Hollyoaks-saippuasarjan näyttelijä Jamie Lomasin kanssa. Brittilehden mukaan N’jie uhkasi hurjassa välikohtauksen aikana tappaa Lomasin ja huusi puukottavansa tämän kuoliaaksi.

Uhkaava tilanne kärjistyi nopeasti ja päättyi vasta, kun N’jie saatiin poistettua tv-gaalan jatkopaikkana toimineesta hotellista Lontoon keskustassa.

Nyt The Mirror uutisoi, että välikohtauksella oli N’jielle vakavia seurauksia, sillä televisioyhtiö ITV päätti hyllyttää tähden Emmerdalesta. Nuori tähti ehti näytellä Ellis Chapmania yli 130 sarjan jaksossa.


The Mirrorin mukaan ITV tutkii nyt N’jien käytöstä Tv Choide Awards -gaalassa ja hänen työpestinsä suosikkisarjassa on siksi purettu.

– Emmerdale hyllytti Asan N’jien eilen ja välikohtausta Lontoon keskustan hotellissa maanantai-iltana tutkitaan, ITV:n edustaja kommentoi The Mirrorille.

– ITV:n edustajat ovat tavanneet hänet (N’jien) tänä aamuna ja sen seurauksena Asanin sopimus on päätetty välittömästi, edustaja jatkoi.

Näyttelijä itse kommentoi tilannettaan myöhemmin keskiviikkona ja kertoi olevansa äärimmäisen pahoillaan raivokohtauksestaan tv-gaalassa. Hän kertoo julkaisemassaan tiedotteessaan katuvansa tapahtumia syvästi.

– Käytökseni TV Choice Awardseissa oli täysin anteeksiantamatonta eikä minulle tyypillistä, hän toteaa The Mirroin mukaan.

– Pyydän vilpittömästi anteeksi kaikilta, jotka joutuivat osallisiksi, etenkin James Lomasilta, koko Emmerdalen tiimiltä, yleisöltämme, ITV:ltä, perheeltäni ja TV Choise Awardsien järjestäjiltä. Olen aivan rikki, otan täyden vastuun teoistani ja aion oppia tästä, hän jatkaa.

The Sunin mukaan N’jie hyökkäsi Lomasin kimppuun erään ystävänsä vuoksi. Lehden mukaan Lomas toimi aiemmin nuoren näyttelijän agenttina ja hankki tälle roolin Emmerdalesta. Sittemmin nimettömänä pysyttelevä näyttelijä lopetti yhteistyön Lomasin kanssa ja he ajautuivat rahariitaan.


he Sunin mukaan N’jie ystävystyi näyttelijän kanssa tämän aloitettua Emmerdalessa, kuuli tämän rahariidasta Lomasin kanssa ja päätti tivata asiasta tältä tv-gaalassa.

– Asan meni Jamien luo ja alkoi provosoida häntä, eräs tilanteen nähnyt kertoo The Sunille.

Silminnäkijöiden mukaan tilanne oli todella kaoottinen ja pelottava, sillä raivostunut N’jie käyttäytyi holtittomasti ja sylki tappouhkauksia Hollyoaks-tähdelle. Näyttelijöiden seurassa olleet yrittivät rauhoittaa tilannetta ja saada N’jien perääntymään.

– Luuletko olevasi iso mies? Minä v***u tapan sinut. Minä v***u puukotan sinua, näyttelijän kerrotaan karjuneen hurjistuneena Lomasille.

Lomas on näytellyt Hollyoaks-sarjassa Warren Foxia vuodesta 2006 ja esiintynyt yli 450 sen jaksossa. Lisäksi hänet on nähty muun muassa EastEnders-sarjassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt