Suurin pudottaja -kilpailija kärähtää nolosti valmentajalle herkkujen salakuljetuksesta – ”Olo on kuin pikkupojalla karkkivarkaissa” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Suurin pudottaja -kilpailija kärähtää nolosti valmentajalle herkkujen salakuljetuksesta – ”Olo on kuin pikkupojalla karkkivarkaissa”

Julkaistu: 11.9.2019 16:28

Valmentaja Aki Manninen teki tupatarkastuksen Pertti ”Nipa” Neumannin huoneeseen.

Pertti ”Nipa” Neumann lähti pudottamaan painoaan 107,3 kilosta Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa. Laulaja kärähtää kuitenkin jo alkumetreillä herkkujen salakuljetuksesta.

Kun valmentajat ovat kuulleet, että miehellä on mukana asioita, joita leirillä ei sallita, suuntaa punaisen joukkueen ja Nipan valmentaja Aki Manninen tekemään tupatarkastusta Dingo-legendan huoneeseen.

Mannisen tiedustellessa, onko huoneessa jotain, mitä ei kuulu ruokavalioon, yrittää Neumann valehdella valmentajalleen.

– Itse asiassa ei. Koitan mennä näiden speksien kanssa, Nipa kiertelee ja viittaa kilpailijoiden saamiin tarkkoihin ruokavalioihin.

–Sä oot saanut melkoisen jackpotin näitä metabolisen oireyhtymän riskitekijöitä, eli sulla on ne ihan kaikki, lääkäri puolestaan kertoi vakavana Pertti ”Nipa” Neumannille Suurin pudottaja -ohjelmassa.

Hän väittää Akin kysyessä ensimmäisen kerran, ettei huoneessa ole ollut karamelliä, mutta kun valmentaja tivaa asiaa toistamiseen, tunnustaa hän salakuljettaneensa huoneeseen ensimmäisenä päivänä suklaalevyn.

– Ennen kuin tuli pelisäännöt, Nipa selittää.

Aki tiukkaa seuraavaksi, löytyvätkö herkut vielä jostain.

– En ole ihan varma! Olen unohtanut koko asian, Nipa kiertelee, mutta on selvästi nolona.

Neumann tunnusti tupatarkastuksen yhteydessä valmentajalleen Aki Manniselle olevansa koukussa limppariin.

– Olo on kuin pikkupojalla, joka on käynyt karkkivarkaissa, Nipa harmittelee.

Akin tupatarkastuksen yhteydessä kilpailijoiden yhteisestä jääkaapista löytyy myös limpparia. Syyllistä ei tarvitse hakea kaukaa.

– Pepsi Max tai Cokis Zero, eräänlaisessa koukussa oon, Nipa tunnustaa Akille.

– Huono homma! Risuja tuli, Aki toteaa.

Nipa kuitenkin vannoo olevansa kisassa tosissaan mukana.

– Sen verran vanhan liiton tyyppi olen, että jos lähden johonkin, niin sen lupaan, että jos tulee lipsumisia, kerron sit myöhemmin.

Suurin pudottaja Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin kello 20. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?