Maria Veitola paljastaa: osaa julkkiksista houkuteltiin Yökylässä-ohjelmaan monta vuotta – ”Se vaatii oikean hetken elämästä”

Julkaistu:

Yökylässä Maria Veitola
Veitola lupaa, että ainakin Mikko Leppilammesta ja Linda Lampeniuksesta saadaan nähdä uusia puolia tulevissa jaksoissa.
Huippusuositun Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uudet vieraat julkistettiin keskiviikkona. 3. lokakuuta alkavan viidennen kauden aikana Maria Veitola vierailee Linda Lampeniuksen, Pyhimyksen, Miina Äkkijyrkän, Tuure Boeliuksen, Remu Aaltosen, Mikko Leppilammen, Sikke Sumarin, Leo-Pekka Tähden, Anne Kukkohovin ja Sofi Oksasen luona.
Lista on tälläkin kertaa todella nimekäs, mutta Veitola ei suostu paljastamaan, odottiko hän jonkun uuden kauden henkilön tapaamista erityisen paljon. Hän kuitenkin kertoo, että osaa oli yritetty houkutella mukaan jo sarjan aiemmille kausille.

– On tosi kivaa saada heitä mukaan, kun lopultakin natsasi! Esimerkiksi Miina Äkkijyrkkä on sellainen, samoin Sofi Oksanen, Linda Lampenius ja Mikko Leppilampi, Veitola kertoo Ilta-Sanomille.

Ohjelman tuottaja Jenni Sippo sanoo, että kieltäytymiset johtuvat usein elämäntilanteista, sillä julkkikset tietävät, että ohjelmassa täytyy antaa itsestään poikkeuksellisen paljon.

– Hyvin vähän on kuitenkin niitä, jotka sanovat suorilta, että ei koskaan ja älä enää edes kysy, Sippo sanoo.

– Se vaatii oikean hetken elämästä, myös Veitola toteaa.

Veitola ei tahdo paljastaa liikaa yksityiskohtia tulevasta kaudesta, mutta lupaa, että ainakin yksityiselämästään varsin vaitonaisina olleista Linda Lampeniuksesta ja Mikko Leppilammesta saadaan nähdä uusia puolia.

MTV:n tiedotteen mukaan Lampenius kertoo jaksossaan muun muassa syömishäiriöstään ja elämästään Playboy-kartanossa. Leppilammen jaksossa ääneen pääsee myös tähden pikkusisko, joka asuu Leppilammen hulppeassa Westendin-kodissa.

– Mikon olen tuntenut kollegana pitkään, mutta siviilissä emme ole tekemisissä. Olen aina miettinyt, kuka on Mikko Leppilampi ihmisenä, mutta nyt se avautuu.

Lampeniuksen uran alkua ja Linda-ilmiötä Veitola kertoo seuranneensa mielenkiinnolla, koska kaksikolla on tismalleen sama syntymäpäivä.

– Hän on jäänyt vähän myyttiseksi hahmoksi: mitä oikeastaan tapahtui ja mikä se tarina oikeastaan on? Se oli tosi ihana kohtaaminen. Jotain sielunsiskoutta koin hänen kanssaan.

Viime kaudella Veitolan huomio kiinnittyi muumimukeihin, joita tuntui olevan lähes jokaisessa taloudessa. Nyt hän paljastaa, että sarjan jokaisessa jaksossa nähtävä hampaidenharjaus on yllättäen aiheuttanut palauteryöpyn.

– Hammaslääkäreiltä on tullut paljon palautetta, että on järkyttävää katsoa ihmisten pesevän hampaitaan käsihammasharjoilla, koska niillä ei tule kuulemma niin puhdasta jälkeä.

– Tällä kaudella sähköhammasharjoja oli kahdella tai kolmella tyypillä, oikeastaan poikkeuksellisen monella. Ehkä se vähän rauhoittaa hammaslääkäreitä, Veitola naurahtaa.

Yökylässä Maria Veitola uudet jaksot alkavat MTV3-kanavalla torstaina 3. lokakuuta kello 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt