Laura Lepistö murtuu kyyneliin tv:ssä – luistelu-uran loppuminen vei pohjalle: ”Se oli elämäni rankinta aikaa” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Laura Lepistö murtuu kyyneliin tv:ssä – luistelu-uran loppuminen vei pohjalle: ”Se oli elämäni rankinta aikaa”

Laura Lepistö käy läpi uraansa ja tukiverkostoaan purjehtiessaan Atlantin yli.

11.9.2019 10:02

Suomen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö ilmoitti lopettavansa uransa keväällä 2012. Nyt Lepistö kertoo Atlantin yli -ohjelmassa lopettamisensa olleen elämän rankinta aikaa.

– Millä fiiliksillä jouduit lopettaa? purjehdusta luotsaava Joel Harkimo utelee Lepistöltä.

  • Voit katsoa Lepistön vastauksen yllä olevalta videolta.

– Se oli elämäni rankinta aikaa. Ensin meni akillesjänne. Se alko paranee, mutta oikeastaan siitä johtuen tuli se viimeinen hermovamma, johon lopetin, koska koin, että varmuus terveydestä luistelu-urani jälkeen on paljon tärkeämpää kuin joku muutama mitali, Laura kuvailee.

– Vaikeinta oli se, että olin päässyt huipulle ja voitin lyhyessä ajassa paljon, mutta niin kuinka hienoa olisi ollut jatkaa sitä ammattina vielä saman verran huipulla. Niitä tunteita kävin totta kai läpi, oli vähän katkeriakin piirteitä ja sellaista masentuneisuutta. Velloin niissä, Laura kertoo.

Laura pohtii merellä myös rakkautta puolisoonsa Tommiin, joka on hänelle yksi elämän tärkeimmistä tukipilareista.

– Pelastukseni oli se, että tukiverkostoni oli niin hyvä, perhe ja poikaystävä, kaikki tukivat minua. Heille en ole luistelija-Laura vaan tavallinen Laura.

Lepistö liikuttuu muistellessaan urheilu-uraansa.

– Elämässä ei mene aina kaikki niin kuin olet ajatellut. Tulee hyviä ja huonoja hetkiä. Ajattelin jälkeenpäin, että sain uralta kuitenkin kaiken mitä halusin, Laura sanoo.

– Tulee tippa linssiin, hän jatkaa itkua pidätellen.

Atlantin yli TV5 keskiviikkoisin klo 21.00. Katsottavissa myös Dplayssa osoitteessa dplay.fi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?