Ensitreffit alttarilla -parin tunnelma lässähtää heti häiden jälkeisenä aamuna – morsiamelle iskee valtava ahdistus

rac

Julkaistu:

varo juonipaljastuksia!
Varo juonipaljastuksia! Ensitreffit alttarilla -parien häämatkalla herää sekä mukavia että hieman ikävämpiä tunteita.
Ensitreffit alttarilla -sarjan tiistain jaksossa nähtiin, miten kuusi toisilleen entuudestaan tuntematonta pariskuntaa kohtasi alttarilla ja meni naimisiin asiantuntijoiden heille valitseman kumppanin kanssa. Parien hääpäivät sujuivat mukavissa merkeissä ja pieniä ihastuksen tunteita heräsi jo ensimmäisen illan aikana.

Tuoreet avioparit kertoivat olevansa varsin tyytyväisiä kumppaneihinsa ja hääyötä lähdettiin viettämään hyvissä tunnelmissa.

Jos et halua nähdä juonipaljastuksia, älä lue artikkelia pidemmälle!

Pian häiden jälkeen tunnelma kuitenkin kokee dramaattisen muutoksen Katjan ja Ollin kohdalla. 28-vuotias Katja kertoo parin ensimmäisen yhteisen yön jälkeen, että hänessä on herännyt myös ikäviä tunteita.

Tuore vaimo pohtii fiiliksiään ennen kuin pari suuntaa kesäiseen Prahaan häämatkalle. Tarkoituksena on tutustua tuoreeseen puolisoon paremmin ja nauttia toisen seurasta, mutta matkaa varjostaa Katjan epävarma olo.

– On ollut hyvin sekavat fiilikset tässä. Häiden jälkeisenä aamuna iski sellainen ahdistus. En oikein osaa sanoa, johtuuko se tästä tilanteesta ylipäätään vai Ollista, Katja avautuu kameralle.


Katja kertoo tunteistaan heti Ollille, jotta tämän ei tarvitse ihmetellä, mistä puolisoa vaivaa. Erityisesti fyysinen läheisyys tuntuu hänestä vaikealta, sillä Olli on hänelle vielä liki tuntematon.

– Sellainen koskettaminen ja hellyys tuntuu vielä tosi vaikealta. Se on kyllä luonnollista eikä välttämättä johdu niinkään Ollista.

Olli puolestaan pohtii ennen matkaa, että toivoo puolisonsa asennoituneen avioliittoon niin, ettei heti tarvitse tietää, onko toinen juuri se oikea vai ei. Hän uskoo, että asiaa voi pohtia rauhassa tutustumisen edetessä.

– Olen tähän asti ajatellut, että Katja on oikein unelmien nainen ainakin paperilla. Ainakaan ei voi asiantuntijoita syyttää. Tämä on juuri se, mitä haettiin tai mitä minä ainakin hain, Olli sanoo.


Katja kertoo häämatkan aikana, että hän kokee olonsa kaikesta huolimatta turvalliseksi Ollin seurassa. Myös Ollin mielestä parin yhteispeli sujuu hyvin, mutta takaraivossa kolkuttaa pelko luovuttamisesta.

– Toivon, että hän ei luovuta liian helpolla. Mä en ainakaan aio luovuttaa. Pitää yrittää kaikkensa, vaikka se menisi vähän mukavuusalueen ulkopuolelle, kun tähän on lähdetty. Hän on tavallaan sen mulle velkaa ja mä olen myös sen hänelle velkaa, Olli pohtii yksin kameralle.

Lahtelainen Katja on koulutukseltaan insinööri. Hän on opiskellut Suomen lisäksi Englannissa ja arvostaa tiedettä ja tietoa. Katja on Mensan jäsen ja toivoo löytävänsä kumppanin, jonka kanssa voi uppoutua keskusteluihin. Niin ikään Lahdesta kotoisin oleva Olli on ammatiltaan englanninopettaja ja hän harrastaa musiikkia ja tietokilpailua. Hänelle tärkeitä ovat myös ystävät ja Nuunuu-kissa.

Aiemminkin ahdistusta

Myös viime vuonna Ensitreffit alttarilla -sarjassa koettiin ahdistuksen tunteita, kun vasta-avioitunut Rosa tunsi olonsa epävarmaksi. Hänen ja Eetun yhteinen taival vaikutti alkavan erittäin lupaavasti, mutta tunnelma muuttui häämatkan aikana kuin salaman iskusta. Rosaa alkoi ahdistaa ja hänen fiiliksensä olivat hyvin sekavat.

– Se on sellainen myrsky tuolla sisällä. Välillä on ihan hirveä ahdistuksen tunne ja sellainen, että ei tästä tule yhtään mitään. Sitten hetken päästä on sellainen olo, että näinhän tämän pitääkin mennä, Rosa avautui tilanteesta.
Rosan ja Eetun suhde jäi monien katsojien mieleen, sillä heidän myrskyisä avioliittonsa kohtasi runsaasti vaikeuksia ja päättyi lopulta eroon.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin Avalla klo 21.00.