Maajussi-Joukosta, 64, paljastuu ikävä piirre – suutelee silti kahta morsianehdokastaan: ”Tavallisilla treffeillä olisin lähtenyt kotiin”

Julkaistu:

Maajussille morsian
Uuden Maajussi-kauden suosikiksi noussut Jouko ehti suutelemaan jo kahta puolisoehdokasta ryhmätreffeillä.
Maajussille morsian -ohjelmassa maajussit karsivat viimeksi Naantalissa järjestettyjen pikadeittien jälkeen neljä naista mukaan seuraavaan vaiheeseen, eli ryhmätreffeille.

Yli kaksikymmentä vuotta sinkkuna viihtyneen 64-vuotiaan Joukon treffitaidot vaikuttavat kuitenkin olevan hiukan hukassa, eikä miehen tapa johtaa päivää naisnelikkonsa kanssa miellytä kaikkia.

Joukon komentelussa Turun Ruissalossa on havaittavissa kansakoulun opettajan elkeitä, jotka saivat ainakin Arjan ja Merjan häkeltymään ryhmätreffien aluksi.

Luontopolun ensimmäisellä rastilla naisten tehtävänä on tunnistaa kotimaiset viljalajit.

– Ihan tosiaan se komensi meitä. Tuli sellainen fiilis, että enpäs sano mitään enää, Arja, 57, hämmästeli.

– Hän neuvoi käskevällä ja komentavalla tyylillä. En ole komentanut lapsianikaan sillä tavalla. Se jurppi vähän, myös Merja, 63, totesi.
Seuraavalla rastilla morsianehdokkaiden tehtävänä oli tunnistaa kuvista syötävät sienet. Kun kuvien valitellaan olevan hankalia, on Joukon vastauksen sävy jälleen hyvin tiukka:

– Kuva on tosi hyvä, älykkyysosamäärä on heikko!

– Jos olisin ollut tavallisilla treffeillä, olisin lähtenyt kotiin, totesi Merja.


Viimeisellä rastilla sekä Jouko että puolisoehdokkaat vaikuttavat kuitenkin jo rentoutuneen raittiissa ilmassa alkujännityksen jälkeen.

– Uskon, että hän on joka tapauksessa ihan kiltti ja ymmärtäväinen ihminen. Se oli vaan ensireaktio, Merja pohti.
Jouko pääsee komenteluistaan huolimatta myös läheisiin tunnelmiin treffikumppaniensa kanssa. Ensimmäisenä mies vie Arjan juttelemaan sivummalle.

Hetken jutustelun jälkeen Jouko koppaa Arjan kainaloonsa ja pari suutelee.

– Arjan kanssa kemia toimi selvästi, Jouko arvioi.

Seuraavaksi kahdenkeskeiseen juttutuokioon Jouko pyysi Lottaa, 58. Joukoa kiehtoi Lotan ujo puoli ja kemia, joka saattaa piillä ujon kuoren alla.

Pari keskusteli, että yhteistä arkea voisi kokeilla farmiviikolla, jonka jälkeen Jouko kysyi läheisyydestä myös Lotalta ja otti tämänkin kainaloonsa.

– Etkö uskalla pussata? hän kysyy ja muiskauttaa suukon Lotan suulle, vaikka tämä ehti jo vastata, että ei.

Maajussille morsian MTV3:lla maanantaisin kello 20.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt