Downton Abbey -tähdet säkenöivät iltapuvuissa: näin erilaisilta he näyttivät punaisella matolla – Tunnistatko kaikki?

Julkaistu:

Ensi-ilta
Odotettu Downton Abbey -elokuva sai maanantaina maailman ensi-iltansa Lontoossa.
Rakastetusta Downton Abbey -kartanodraamasta tutut näyttelijät säteilivät maanantaina punaisella matolla, kun sarjan jatkoksi tehty elokuva sai maailman ensi-iltansa Lontoossa.

Elokuvassa seurataan tuttuun tapaan kartanon asukkaiden ja työntekijöiden käänteitä.

Toukokuussa julkistetusta trailerista käy ilmi, että vuoteen 1927 sijoittuvassa elokuvassa Downtonin kartanoon saapuu kuninkaallisia vieraita. Kuningas Yrjö V:n ja kuningatar Maryn vierailuun liittyvät valmistelut tuovat säpinää ja vipinää kartanoelämään ja sen jokaiseen kerrokseen.
Kuvat paljastavat, kuinka erilaisilta punaisella matolla säkenöineet näyttelijät näyttävät verrattuina rakastettuihin roolihahmoihinsa.

Lady Maryn roolista tuttu Michelle Dockery, 37, säteili punaisella matolla kultaisena hohtavassa paljettiasussa. Lady Mary avioitui televisiosarjan viimeisellä tuotantokaudella toisen aviomiehensä Henry Talbotin kanssa. Dockery on kertonut roolihahmonsa elävän rauhallista vaihetta rakkauselämässään.Lady Edithin roolissa myös elokuvassa nähtävä Laura Carmichael, 33, luotti puolestaan mustaan. Carmichael on ollut vaitonainen hahmonsa vaiheista, ja on tyytynyt vihjaamaan ainoastaan, että fanit ovat todennäköisesti iloisia Edithin puolesta.Maryn ja Edithin äidin, Granthamin kreivittären Cora Crawleyn näyttelijä Elizabeth McGovern, 58, oli puolestaan sonnustautunut pinkkiin.Granthamin jaarlin roolissa nähtävä Hugh Bonneville, 55, saapui ensi-iltaan yhdessä värikkääseen asuun sonnustautuneen vaimonsa Lulu Williamsin kanssa.


Monen suosikkihahmoa, Granthamin jaarlin äitiä, leskikreivitär Violetia esittävän Maggie Smithin, 84, yllä nähtiin ensi-illassa punaista. Violet nähdään fanien riemuksi myös uudessa elokuvassa, vaikka Smith ehti jo aiemmin vihjailla haastatteluissa, että leskikreivittären rooli ei voi jatkua loputtomiin tämän iän takia.Lady Violetin kiistakumppanina ja ystävänä muistetun Isobel Crawleyn roolissa nähty Penelope Wilton, 73, luotti ensi-illassa harmaaseen jakkuun ja yksinkertaisiin mustiin housuihin.Palvelusväkeä johtavan jämäkän hovimestarin Carsonin näyttelijä Jim Carter, 71, saapui ensi-iltaan yhdessä vaimonsa Imelda Stauntonin kanssa. Myös Stauntonilla, 63, on rooli uudessa elokuvassa. Hän esittää kartanoon saapuvaan seurueeseen kuuluvaa Lady Bagshawea.Carsonin vaimoa ja sympaattista taloudenhoitajatarta, rouva Hughesia, sarjassa näytellyt Phyllis Logan, 63, luotti puolestaan punaisella matolla mustaan housupukuun ja hopeisiin yksityiskohtiin.Kartanon keittiön tarmokkaana emäntänä rouva Patmorena nähty Lesley Nichol, 66, luotti hänkin ensi-illan asuvalinnassaan mustaan. Asun kruunasivat hopeiset yksityiskohdat.Kartanon keittiön kyökkipiian, myöhemmin apulaiskeittäjäksi ja rouva Patmoren oikeaksi kädeksi ylennetyn Daisyn näyttelijä Sophie McShera, 34, oli valinnut punaiselle matolle ylleen pitkähihaisen mustan iltapuvun, jota täydensivät fuksian väriset ruusukkeet.Jaarlin vävyn Tom Bransonin roolissa nähtävä Allen Leech, 38, on jo ennakkoon vihjaillut, että leskimies Tomin elämään saattaisi elokuvassa liittyä vihdoin uusi romanssi.Downton Abbey -elokuvan Suomen ensi-ilta on perjantaina 13. syyskuuta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt