Big Brother -kisaaja Eeva-Leena avautuu hurjasta elämänvaiheestaan: teki seitsemää työtä – valvoi joka viikko kolme päivää

rac

Julkaistu:

Eeva-Leena teki samaan aikaan seitsemää työtä, joka aiheutti järjestelyjä unen kanssa.
Mensan älykkyystestissä parhaan mahdollisen tuloksen saanut Eeva-Leena, 30, kertoi tänään Big Brother -talon muille asukkaille suorituskeskeisyydestään. 22-vuotiaana Eeva-Leena selvitti omat rajansa työelämässä hyvin äärimmäisellä tavalla.

Nainen paljasti, että hän teki tuolloin yliopisto-opintojensa ohessa seitsemää eri työtä. Lisäksi hän oli yliopistolla tutorin roolissa sekä mukana improteatterissa.

Eeva-Leena noudatti puoli vuotta samaa rytmiä. Hän meni sunnuntai-iltaisin töihin ja seuraavan kerran hän pääsi nukkumaan vasta keskiviikko-iltana.

– En nukkunut viikossa kolmeen päivään puolen vuoden aikana. Viikonloppuisin sain tasattua aina unirytmini, tai siis keskiviikon jälkeen, Eeva-Leena selittää rytmiään.

– Tuo on kyllä aika HC, Tarina huudahtaa muiden asukkaiden ihmetellessä Eeva-Leenan kertomusta.


Valvominen ei vaikuttanut Eeva-Leenan kouluarvosanoihin. Työpaikaltakin hän sai pelkästään kiitosta tehokkuudestaan. Psykologiaa opiskelevaa Tarinaa kiinnostaakin, että mitä psyykkisiä oireita Eeva-Leenalla oli valvomisesta.

– Jatkuva unenpuute aiheutti sen, että seuraavana päivänä ajatukseni alkoivat olemaan jo negatiivisia, vaikkei sitä ulkopuolelle näkynytkään. Vaikka en ole koskaan kokenut hallusinaatioita, niin aloin välillä epäilemään, että näinkö oikein ja saatoin kävellä päin punaisia, Eeva-Leena demonstroi.

Eevis ei käyttänyt puolen vuoden aikana laisinkaan mitään piristeitä, kuten vaikkapa kahvia. Puolen vuoden jälkeen nainen kuitenkin tajusi, ettei rankkaa rytmiä kannata jatkaa.

– Vaikka mulla on ollut aina niin hyvä palautumiskyky, niin en usko, että kokeilisin vastaavanlaista uudestaan, Eeva-Leena kertoo.

– En voi sanoa, että olisin ajasta ylpeä. Oli vaan fiilis, että haluan kokea mahdollisimman paljon kaikkea. parin vuoden jälkeen tajusin, miten mun kannattaa oikeasti toteuttaa tavoitteeni, hän jatkaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt