Temptation Island -komistus on jo aiemmin tv:stä tuttu – huijasi härskisti tuotantoa Paratiisihotellissa: ”Pelataan ihan huolella”

Julkaistu:

temptation island
Rasmus on jo tosi-tv:stä tuttu.
IS julkisti Temptation Islandin kuudennen tuotantokauden sinkut tänään maanantaina.
Yksi sinkuista on jo tv:stä ennalta tuttu. Vantaalainen Rasmus, 26, nähtiin pari vuotta takaperin Paratiisihotelli-formaatissa. Paratiisihotelli Temptation Islandin tavoin ihmissuhdepeli, jossa säilyttää paikkansa vain löytämällä itselleen parin.

Tuolloin Rasse huijasi koko tuotantoryhmää, sillä tunsi etukäteen toisen Paratiisihotellin kilpailijan, Henrin.

– Me pelataan täällä ihan huolella ja vedetään yhtä köyttä. Jos meillä on mahdollisuus, kikkaillaan mahdollisimman paljon, mies tuumaili Paratiisihotellissa tuolloin.


Temptation Islandin esittelyteksissä Rasse kertoo olevansa herkkä ja empaattinen, mutta hänestä löytyy myös villi puoli. Rasse tykkää olla äänessä ja on helposti yllytettävissä.

Yrittäjänä toimivaa Rassea on aina kiehtonut Temppareiden maailma ja erityisesti se, minkälaista elämä saarella oikeasti on. Rasse pitää mukaan lähtemistä mahtavana tilaisuutena ja toivoo kokemuksen tuovan hänelle paljon unohtumattomia muistoja.

Rasse on ollut sinkkuna kolmisen vuotta ja pitää itseään melko vaikeana tapauksena. Rasse kiinnostuu helposti, mutta yleensä mielenkiinto lakkaa ennen kuin mitään vakavampaa ehtii syntyä. Rasse pitää erityisesti pohjoismaalaisista naisista: vaaleat hiukset ja nätti hymy saa sukat pyörimään miehen jaloissa, vaikka toteaakin, että luonne on tietenkin se, mikä ratkaisee.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt