Temptation Island tulee taas! Tässä ovat 20 uutta viettelijäsinkkua: ”Mä tulin tekee ekan Temppari-vauvan”

rac

Julkaistu:

temptation island
Temptation Island jatkuu kuudennen tuotantokauden jaksoin lokakuussa. IS esittelee 20 viettelijäsinkkua.
Parisuhdereality Temptation Island Suomi tulee jälleen uuden tuotantokauden voimin. Tällä keihäsmatkalla laaksojen ja kukkuloiden oppaina toimii 20 kuumaa sinkkua, jotka pistävät pariskuntien päät pyörälle lempeän auringon alla.
– Tällä kertaa Tempparisaarella kaikki on uutta! Uusi lokaatio tarjoaa mielettömät puitteet, ja tämän kauden parien lähtökohdat nostavat esiin teemoja, joita ei ohjelman historiassa ole ennen käsitelty, ohjelman juontaja Sami Kuronen kuvailee.

– Luvassa on romantiikkaa, erotiikkaa, sydänsuruja, upeita kasvutarinoita ja kaikkea sitä, mitä Suomen parhaalta realityltä uskaltaa toivoa.

IS esittelee kuudennen tuotantokauden 20 viettelijäsinkkua:

Rebecca, 19, Espoo


Me tultiin tänne mimmien kans bailaa ja teidän äijät paikalle oikeeseen aikaan taimaa.”

Liikuntaneuvojaksi opiskeleva Rebecca saattaa vaikuttaa ujolta, mutta pinnan alla kytee yllätyksiä täynnä oleva flirttailija. Rebecca uskookin olevansa varatuille miehille todellinen uhka, kunhan häneen pääsee tutustumaan. Rebecca on ollut sinkkuna vuoden päivät, ja on nyt avoin uusille tuttavuuksille, mieluiten miehille, jotka osaavat ottaa tilanteen haltuun.

Mari, 25, Kouvola


Varokaa, ettette mene sekaisin Marista.

Myyjänä työskentelevä Mari on aina valmis toteuttamaan niitä vähän hullumpiakin ideoita ja päähänpistoja. Ystävien kesken Mari on hassuttelija, joka viihdyttää joskus tarkoituksettomastikin ympärillään olevia. Höpsöstä puolestaan huolimatta Mari on hyvä kuuntelija ja oiva keskustelija, joka rakastaa analysoida ihmissuhteita ja huolehtia muista.

Annika, 24, Vantaa


”Mä tulin twerkkaamaan teidät kumoon.”

Alun perin Lahdesta kotoisin oleva Annika on rempseä heittäytyjä, joka keksii milloin mitäkin tempauksia niin itselleen, kuin kavereilleenkin. Ystävien keskuudessa tätä twerkkaavaa sosionomia pidetään rämäpäisenä, mutta lojaalina ystävänä, joka kuuntelee, ja on tukena aina silloin kun sitä tarvitaan.

Annika pääseekin väläyttelemään twerkkaustaitojaan varatuille miehille heti ensimmäisessä jaksossa.

Marina, 20, Tampere


"Jos te saatte kotona kuunnella narinaa, niin täällä te saatte kuunnella Marinaa"

Iloinen ja kavereiden mukaan joskus liiankin kiltti Marina pitää Temppareihin lähtöä elämänsä rohkeimpana tekona, toistaiseksi. Matkailualaa opiskeleva kaunotar lähtee mukaan kokeilemaan jotain täysin uutta ja erilaista, ja toivoo kokemuksen tuovan mukanaan elinikäisiä ystäviä ja elämänkokemusta. Marinan muutaman kuukauden mittainen sinkkuelämä on ollut juhlia pullollaan.

Adelina ”Ade”, 20, Raisio


Meillä on kotona kaksi hevosta, mutta oon vähän kyllästynyt ratsastamaan niillä. Ehkä täällä innostun taas ratsaille.”

Huumorintajuinen ja ulospäinsuuntautunut Ade tulee toimeen kaikkien kanssa, eikä malta odottaa, mitä Temppari-reissu tuo tullessaan. Ade lupaa olla saarella ikimuistoista ja hauskaa seuraa. Hän toivookin kokemuksen tuovan mukanaan paljon hauskanpitoa, ja ennen kaikkea uusia näkökulmia elämään. Lähes vuoden sinkkuna ollut nainen toivoo myös oppivansa jotakin sellaista, mistä olisi hyötyä mahdollisesti omassakin parisuhteessa.

Tällä hetkellä Ade työskentelee tarjoilijana, mutta tulevana talvena hän vaihtaa työasun armeijan harmaisiin.

Iida ”Pulju”, 19, Raisio


”Mä oon työkseni hoitaja, joten jos kaipaatte hoivaa, niin tiedätte kenen puoleen kääntyä.”

Tulinen ja räiskyvä Iida heittäytyy helposti kaikkeen, eikä voi sietää tylsyyttä elämässään. Sisältä herkkä ja empaattinen Iida pitää itseään avarakatseisena, mutta jos jokin asia tai ihminen ei häntä kiinnosta, sen kyllä huomaa.

Miehissä Iida arvostaa eniten aitoutta ja molemminpuolista luottoa. Ulkonäöllisesti hän pitää lihaksikkaista ja isoista miehistä, koska haluaa tuntea olonsa turvalliseksi, vaikkei miesten suojelua koekaan tarvitsevansa. Iidan mukaan mies rumentuu heti, jos hän paljastuu epäaidoksi ja pinnalliseksi.

Iida, 22, Helsinki


Mä oon se pikkupiru olkapäällä, joka saa tekemään kaikkea tuhmaa.

Tummat ja tatuoidut pahat pojat ovat myyjänä työskentelevän Iidan mieleen. Tämä positiivinen heittäytyjä rakastaa juhlimista ja onkin viettänyt railakasta ja juhlien täyteistä sinkkuelämää nyt puolisen vuotta.

Temppareihin Iida lähtee avoimin mielin ja uskoo, että edessä on ainutlaatuinen kokemus, josta jää varmasti paljon ihania uusia ystäviä hänen elämäänsä.

Tuuli, 21, Pori”Mä oon Tuuli ja mä tulin varmistamaan, että tällä saarella pannaan tuulemaan.”

Lähihoitaja-opiskeija Tuuli pitää bravuurinaan positiivisuuttaan ja valmiuttaan lähteä juhlimaan milloin vain ja mihin vain. Näyttävän ulkonäön takaa löytyy kaikkien kanssa toimeentuleva, pirtsakka ja todella sosiaalinen nainen, jonka äänekäs nauru ei jätä ketään kylmäksi.

Temppareihin Tuuli lähtee innokkaalla ja odottavalla fiiliksellä, mutta kuitenkin omana itsenään. Hän aikoo tuoda mukanaan aimo annoksen hyvää fiilistä, huumoria ja kaiken, mitä hänellä vain on tarjota!

Hanna, 29, HelsinkiTsemppii meille ja tsemppii teille, katsotaan, ketkä lähtee eri teille.”

Sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut Hanna lähtee Temppareihin avoimin mielin tavoitteenaan pitää hauskaa ja tutustua uusiin ihmisiin. Toimistotyön vastapainoksi tämä tummaverikkö rakastaa matkustelua.

Hanna arvostaa miehissä avoimuutta ja luotettavuutta, ja pitää myös huumorintajua tärkeänä piirteenä. Hanna on viettänyt sinkkuelämää nyt vuoden verran.

Eveliina, 24, Jyväskylä


”Mun kanssa saa nauttia täysin rinnoin.”

Vahva ja suorasanainen Eve aikoo pitää saarella huolen siitä, että reissussa pysyisi alusta loppuun positiivinen ilmapiiri. Lähihoitajana työskentelevän Even mielestä juuri positiivinen elämänasenne on ”se juttu”. Avoin ja sosiaalinen nainen tykkää tutustua uusiin ihmisiin ”ihan superisti” ja elää elämäänsä täysillä. Eve on nauttinut sinkkuelämästä reilut pari vuotta ja pitää vuosia elämänsä parhaana aikana. Eve kokee kasvaneensa henkisellä tasolla ja saaneensa kokea mielettömiä asioita.

Jesper ”Jeppe”, 22, Kuopio


”Mietin pitkään, onko tää reissu uhka vai mahdollisuus. Kun näin leidit, niin onhan tää mieletön mahdollisuus.”

Myyjänä työskentelevä Jeppe kokee olevansa avoin kaikkien kaveri, jonka bravuurina on pitää hyvä henki yllä tiukemmissakin tilanteissa. Parisen vuotta sinkkuna viihtynyt urheilullinen komistus on nauttinut sinkkuelämästään, mutta pitää itseään loppupeleissä parisuhdeihmisenä. Jeppe tykkää erityisesti sellaisista naisista, jotka eivät yritä olla mitään muuta kuin oma itsensä.

Markus ”Maukka”, 25, Harjavalta


”Mä oon kotoisin Paneliasta ja oon sitä mieltä, että mieluummin Panelias ku unelias.”

Alun perin Euran liepeiltä Paneliasta kotoisin oleva Maukka tulee toimeen kaikkien kanssa ja kertoo olevansa todella sosiaalinen, avoin ja positiivinen. Huumorintajua ei tältä mieheltä myöskään puutu, ja hän lupaakin tuoda Temppareihin aimo annoksen mitä hauskinta seuraa; ”aion nostattaa bileissä kaikkien fiilistä!”.

Topi, 24, Kotka


”Topi Kotkasta, te voitte mut iltapalaks hotkasta.”

Betonimies Topi on omien sanojensa mukaan ”perusrempseä ja sosiaalinen heppu”, joka on ”helvetin helppo puhua ympäri ja aivan liian yllytettävissä”. Topi on varsin hymyileväistä sorttia, eikä hymy tällä miehellä hyydy kiperissäkään tilanteissa. Pilkettä silmäkulmassa riittää, loputtomasti!

Karim, 20, Helsinki”Mä oon just se nallekarhu, jonka viereen te haluutte öisin tulla.”

Varastomiehenä työskentelevä Karim lähtee Temppareihin erittäin hyvällä mielellä ja suurin odotuksin; ”tiiän, et tästä tulee paras reissu koskaan!”. Sosiaalinen ja iloinen mies aikoo tuoda Temppareihin mukaan oman itsensä, kaikilla mausteilla.

Rasmus ”Rasse”, 26, Vantaa”Mulla on vähän naistennaurattajan maine. Pidän huolen, että naisilla on hauskaa tälläkin reissulla.”

Syvällisiä keskusteluja rakastava Rasse kokee olevansa herkkä ja empaattinen, mutta hänestä löytyy myös villi puoli. Rasse tykkää olla äänessä ja on helposti yllytettävissä.

Yrittäjänä toimivaa Rassea on aina kiehtonut Temppareiden maailma ja erityisesti se, minkälaista elämä saarella oikeasti on. Rasse pitää mukaan lähtemistä mahtavana tilaisuutena ja toivoo kokemuksen tuovan hänelle paljon unohtumattomia muistoja – sellaisia, mitä ei muualta voi saada. Aikanaan Paratiisihotellissakin nähty Rasse on ollut sinkkuna kolmisen vuotta ja pitää itseään melko vaikeana tapauksena

Jani, 24, Jalasjärvi”Mä tulin kuuntelemaan teidän huolet ja murheet.”

Sinkkuna parisen vuotta ollut kattoasentaja Jani pitää itseään hieman vaikeana ja välillä ”vittumaisenakin”, mutta yrittää silti aina tulla kaikkien kanssa toimeen. Joskus mies siinä onnistuukin, mutta ei aina.

Petteri ”Grönä”, 25, NurmijärviOlen säästellyt itseäni tätä reissua varten. Toivottavasti joku puhaltaa pölyt nupista.”

Grönä on luonteeltaan hyvin avoin ja sosiaalinen, ihmisiä rakastava ”jerryttelijä”. Grönällä onkin sana hallussa, eikä vitsit lopu kesken. Temperamenttisella miehellä vauhti on useimmiten kova, mutta kyky rauhoittuakin löytyy.

Santeri, 19, Pori


Mä en räppää enkä laula, mut mä tulin tekee ekan Temppari-vauvan.”

Rauhallinen Porin mies Santeri viihtyy porukassa, mutta tykkää viettää aikaa ihmisten kanssa myös kahden kesken. Santeri onkin hyvä kuuntelija, ja hänestä saa halutessaan hyvän ystävän, lohduttajan tai vaikkapa kumppanin. Santeri kokee olevansa aluksi hieman sivustatarkkailija, kunnes sulautuu porukkaan. Sen jälkeen miehestä kyllä löytyy ehdottomasti myös se hauska puoli.

Joona, 21, Lempäälä


”Jos mä saan hänet tulemaan paikalle yhdellä sormella, niin miettikää mitä mä saan aikaan kahdella.”

Joonan mielestä Lempäälästä löytyy kolme ihmeellisen upeaa asiaa; peniksen muotoinen joki, Marko ”Mörkö” Anttila, sekä hän itse. Hän kuulee usein ihmisten kuvailevan häntä ”röyhkeän kusipäiseksi”, mutta se johtuu hänen mielestään siitä, että välillä hän sitä vähän onkin. Jossain sisällään Joona kuitenkin tietää olevansa myös kohtelias herrasmies, ja tarvittaessa kenen tahansa äidin unelmavävy.

Sami, 21, Tampere


”Mä tulin tänne pämppää ja teidän mimmejä lämppää.”

Korikorjaajana työskentelevä Sami pitää itseään rennosti irrottelevana, huumorintajuisena herrasmiehenä ja toisinaan naistennaurattajaksikin kutsuttuna hauskanpitäjänä. Rennoin ottein elämäänsä elävän Samin mottona on ”kaikki muu käy, paitsi pienet kengät ja tyhjä tuoppi”.

Puolisen vuotta sinkkuna ollut Sami arvostaa naisessa luonnollisuutta, luotettavuutta sekä terveitä elämäntapoja pienten paheiden kera.

Seuramatka Temptation Islandille starttaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 9.10. klo 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt