Ensitreffit alttarilla -morsian paukauttaa heti suoran mielipiteen sulhasensa harrastuksesta – paikkailee nopeasti möläytystään

Julkaistu:

ensitreffit alttarilla
Varo juonipaljastuksia! Ensitreffit alttarilla -sarjan morsiamella ei ole kovin hyvää sanottavaa karaokesta.
Ensitreffit alttarilla -sarjan parit menevät sarjan toisessa jaksossa naimisiin kauniissa Suomenlinnan maisemissa. Sinkut kohtaavat alttarilla heille valitut parit ensi kertaa ja alkavat hiljalleen tutustua toisiinsa aviopuolisoina.
Jos et halua lukea juonipaljastuksia, älä lue artikkelia pidemmälle!

Anniinan ja Villen hääpäivänä vallitsee rento ja rempseä tunnelma. Pari vitsailee paljon ja vaikuttaa viihtyvän toisensa seurassa. Heille selviää heti alttarilla, että he ovat molemmat yrittäjiä ja ensivaikutelma toisesta on hyvä.

Pian vihkiseremonian jälkeen 32-vuotias Anniina kertoo tuoreelle puolisolleen olevana ravintolayrittäjä. 38-vuotiasta Villeä kiinnostaa heti, lauletaanko Anniinan ravintolassa karaokea.

– Ei todellakaan, sit kun meillä on karaokea, menee meillä tosi huonosti, Anniina täräyttää oitis.

– Muista se, että ei todellakaan karaokea, hän painottaa vielä.


Ville kuuntelee auliisti tuoretta puolisoaan, mutta avaa pian suunsa kertoakseen, että karaoke on itse asiassa lähellä hänen sydäntään.

– Mä laulan karaokea, Ville myöntää nauraen.

Anniinan ilme valahtaa ja myös tämä puhkeaa nauruun hieman kiusaantuneena.

– Oikeesti? Tää ei ollut mikään dissaus sinänsä, mutta se ei vaan sovi meille, Anniina pahoittelee nopeasti lepytelläkseen sulhastaan.

Ville ei ota tilanteesta itseensä, vaan pari kuittaa kiusallisen hetken naurulla. Illan hämärtyessä ja hääjuhlien loputtua puhe kuitenkin kääntyy jälleen karaokeen. Pari matkustaa lautalla kohti hotellia, johon he pääsevät viettämään hääyötään, kun Ville keksii oivan ehdotuksen.

– Jos me nyt sitte lähettäis karaokea laulaan? hän ehdottaa pilke silmäkulmassa puolisolleen.

– Ei lähetä! Anniina vastaa topakasti.


Loimaalla asuva Anniina on korkean työmoraalin omaava yksityisyrittäjä, joka on töissä lähes koko ajan. Vapaa-ajallaankaan hän ei tyydy sohvalla loikoiluun, vaan tykkää olla aina liikkeessä. Hän nauttii leipomisesta ja käsitöistä, sekä kodin ja puutarhan kunnostamisesta, ja uskoo, että tietty kodinhenkimäisyys on hänen vahvuutensa puolisona.

Ville puolestaan asuu Ylöjärvellä. Hän asui kymmenen vuotta Britanniassa, mutta palasi muutama vuosi sitten Suomeen. Sosiaalinen ja puhelias monialayrittäjä ja bisnesenkeli on monessa mukana, eikä ole ehtinyt panostaa parisuhteen etsimiseen hakiessaan paikkaansa Suomen yrityskentällä.

Ville kertoi ennen Ensitreffit alttarilla -sarjaa, että hänellä on monta rautaa tulessa työssä ja vapaa-ajalla, joten hän kaipaa paljon omaa tilaa. Hän pelkääkin, että puoliso alkaa rajoittaa hänen ajankäyttöään liikaa.

Ensitreffit alttarilla Avalla tiistaina klo 21.00.