Kiusallinen tilanne Ensitreffit alttarilla -parin hääjuhlassa: paljastus sulhasen menneisyydestä saa morsiamen sanattomaksi: ”Okei...”

rac

Julkaistu:

varo juonipaljastuksia!
Varo juonipaljastuksia! Ensitreffit alttarilla -sarjan sulhanen kertoo tuoreelle puolisolleen yksityiskohdan menneisyydestään.
Ensitreffit alttarilla -sarjan toisessa jaksossa nähdään, miten kuusi toisilleen tuntematonta sinkkua avioituvat. Jaksossa Suomenlinnan upeissa maisemissa toisensa saava Olli ja Katja, Oskari ja Heidi sekä Ville ja Anniina. Ilmassa on suuria tunteita, kun parit kohtaavat ensimmäistä kertaa alttarilla ja tutustuvat puolisoihinsa.
  • Yllä olevalla videolla ISTV:n Ruuturaadin analyysit Ensitreffit alttarilla -pareista!
Jos et halua nähdä juonipaljastuksia, älä lue artikkelia pidemmälle!

Ollin ja Katjan yhteinen taival käynnistyy jännittyneissä merkeissä, kun heidät vihitään läheisten läsnä ollessa.

Hääjuhlassa Lahdesta kotoisin oleva pari jutustelee oman pöytänsä ääressä ja kyselee tietoja toisistaan. Pian Katja kysäisee Ollilta, mistä tämä tuntee kaksi paikalla olevaa naisvierasta.

– Tunnen heidät mun ex-vaimon kautta, Olli paljastaa.

– Sä oot ollut naimisissa? Okei... Mielenkiintoista, Katja häkeltyy ja alkaa tutkia hääbingolappua etsien sieltä juuri pudotetulle pommille sopivaa kohtaa.

– Oliks tääl joku tällanen...? nainen tutkii naureskellen.

– Ai morsian järkyttyy? Olli vitsailee keventääkseen tilannetta.


Paljastukset jatkuvat hääaterian lomassa, kun Katja toteaa, että hän haluaa kertoa heti aluksi jotain itsestään. Nainen paljastaa tuoreelle aviopuolisolleen olevansa Mensan jäsen.

– Ahaa. Eli... Sä et ole paitsi fiksu, sä haluat myös keulia sillä? Olli vitsailee.

– Ei, olen suht vaatimaton ihminen, mutta keulin nyt kuitenkin, Katja nauraa.


Katja on opiskellut insinööriksi ja suorittanut tutkinnon myös Englannissa. Hänelle ovat tärkeitä vihreät arvot, luonto ja tiede. Hän kertoi etsivänsä kumppania, joka olisi kiinnostunut samoista asioista ja jonka kanssa voisi keskustella niistä.

Olli puolestaan on englanninopettaja, joka harrastaa pianonsoittoa ja pubivisoja. Kumppanina hän haluaa olla huomioon ottava, luotettava ja hyväksyvä ja toivoo parisuhteelta avoimia keskusteluja.
Pari paljastaa häissään, että molempien ensivaikutelma puolisosta on erittäin hyvä.

– En ole kovin ulkonäkökeskeinen ihminen, mutta mun on vaikea päästä yli siitä, miten kaunis hän on ja miten hyvältä hän näyttää. Jotenkin tällasta ei osannut kuvitella ikimaailmassa, Olli kertoo häkeltyneenä morsiamensa kauneudesta.
Ensitreffit alttarilla Avalla tiistaisin klo 21.00.