Selviytyjissä tehdään heti kyseenalaista historiaa: heimo kärvistelee kolmatta päivää ilman tulta

rac

Julkaistu:

Kahdeksan taviskilpailijaa yllättyvät, kun uudella Selviytyjät Suomi -kaudella vastaan asettuu yllättäen joukko julkisuudesta tuttuja henkilöitä.
Uudenlainen Selviytyjät Suomi -kausi käynnistyy tänä sunnuntaina. Ensimmäisessä jaksossa nähdään, kuinka kahdeksan tavallista suomalaista saapuu Filippiineille tietämättä, että vastakkaisessa heimossa tulee kilpailemaan joukko julkisuudesta tunnettuja henkilöitä.

Juontaja Juuso Mäkilähde huomauttaakin heti taviskilpailijoiden rantautuessa Caramoanin rantahiekalle, että porukkaa on kahdeksan hengen tavisjoukossa aikalailla puolet liian vähän.

Paikallaolijoiden ilmeet ovatkin näkemisen arvoisia, kun saarelle rantautuu toinen vene mukanaan kahdeksan julkisuudesta tuttua henkilöä.

– Tämmönen taviskausi, nauraa 24-vuotias mikkeliläinen Nora.
Tunnetut ja tuntemattomat aloittavat Selviytyjät Suomi -kilpailun pelaamalla toisiaan vastaan omissa heimoissaan. Tunnetut muodostavat Kuwago-nimisen heimon, tuntemattomien heimo on nimeltään Carabao.


Joukkueiden välinen kamppailu alkaa sanallisesti ennen kuin yhtäkään kilpailua on ehditty edes käymään. Tuntemattomien heimon nuorin jäsen, 21-vuotias Kasperi, sanoo tilanteen näyttävän tunnettujen heimon kannalta toivottomalta.

Myös Nora on samoilla linjoilla:

– En pidä minään! hän kommentoi itsevarmasti tunnettujen heimoa.
Heti ensimmäisessä jaksossa kilpailut ovat kutkuttavan tasaväkisiä aina maaliviivalle saakka. Heimojen kotisaarilla alkaakin heti tuttu kyräily. Etenkin tavisten heimossa Anu lyö kiilaa heimon nuorten ja vanhempien välille ja myöntää taktiikan kameroille.

– Ihan tahallani pyrin korostamaan sitä, että meillä on täällä ne, mitä mie kutsun nimellä superteinit, ja pyrin tekemään eroa siihen, että esimerkiksi Kimmo ja Inga kokisivat olevansa minun kanssa samanlaisia, Anu selventää taktiikkaansa ja supattaa Ingalle pusikossa heimon nuorempien olevan kyllä vahvoja kisoissa, mutta laiskoja leirissä.


Sana kiirii myös Noran korviin, joka kertoo äimistyneenä asiasta Viiville.

– Anu lajittelee tuolla paria simpukkaa ja muut tekee koko ajan jotain. Se oli Ingalle sanonut, että tälleen myö täällä joudutaan kaikki työt tekemään, kun nuo teinit ei tee mitään, Nora kertoo silmiään pyörittelevälle Viiville.
Supertiukkojen kisojen jälkeen selviää, että toinen joukkueista on tehnyt Selviytyjät Suomi -kisan kyseenalaisen ennätyksen, eivätkä ole kolmeen päivään saaneet leirissä tulta aikaiseksi.

Nälkä alkaa leirissä olla jo hälyttävän kova, sillä ilman tulta ei ole mahdollisuutta keittää riisiä tai paistaa lettuja. Heimo onkin tullut jo kolme päivää toimeen pelkillä viidakosta löytämillään hedelmillä, eivätkä ilmeet enää ole kovin iloiset.

Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella sunnuntaina 8.9. kello 19. Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat molemmat Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt