Kommentti: Seurapiirikaunotar Danita Westphal yllättää tv-juontajana – lopputulos on vaivaannuttava, mutta sarjasta voi silti tulla hitti

Julkaistu:

Kommentti
Danita Westphal on tuttu Tavallista elämää -sarjan keväällä 2014 esitetyltä ensimmäiseltä kaudelta, jossa seurattiin hänen romanssiaan asianajaja Heikki Lampelan kanssa.
AlfaTV:n lauantai-iltana alkava uutuussarja TassuTv on kaksijakoinen juttu.

Makasiiniohjelman juontaja Danita Westphalin emännöimät studio-osuudet ovat teennäisiä ja jäykkiä. Inserteissä puolestaan tavataan lemmikkeihin luontevasti suhtautuvia eläinihmisiä.

Sarjasta voi ehkä ennustaa pienimuotoista hittiä, sillä syksyn aikana kilpaillaan Mr. & Miss Tassu 2019 -tittelistä: katsojat saavat äänestää ohjelmaan lähetetyistä kissa- ja koiravideoista suosikkinsa. Ihmisethän rakastavat eläinvideoita – ja lemmikkien omistajat halunnevat omat viisitoista minuuttiaan julkisuudessa!

Televisiojuontajana siipiään kokeileva Westphal on tuttu TV5:n Tavallista elämää -sarjan keväällä 2014 esitetyltä ensimmäiseltä tuotantokaudelta, jossa seurattiin asianajaja Heikki Lampelaa sekä heidän romanssiaan.
Televisio toki on visuaalinen väline, mutta lässyttävän tyylin valinneelle Westphalille on selvästi tärkeintä se, miltä hän näyttää, ei se, mitä hän katsojille välittää.

Ensimmäisen jakson julkkisvieras on mentalisti Noora Karma Lumi-maltankoirineen. Lisäksi tavataan tanssinopettaja Ulla Borgenström ja parsonrusselinterrieri Paavo K. Koiranen sekä opaskoirakouluttaja Pekka Korri, jonka työtä toimittaja Ilkka Hautala seuraa Vantaalla.


Jatkossa tutustutaan myös erilaisiin tapahtumiin, kuten koiraparkkeihin ja lemmikkifestivaaleihin.

TassuTV, AlfaTV lauantaina 7.9. klo 18.30

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt