Big Brother -asukkaat nimesivät kilpailijat häätöäänestykseen: he ovat vaarassa pudota BB-talosta

Julkaistu:

Timo, Emma ja Tarina nimettiin häätöuhan alle Big Brother -talossa.
Big Brother -talossa koettiin tänään ensimmäinen nimeäminen. Talon asukkaat antoivat toisilleen pisteitä sen mukaan, kenet haluaisivat poistuvan talosta ensimmäisenä.

Eniten nimeämispisteitä saivat Emma (7 pistettä), Timo (9 pistettä) ja Tarina (6 pistettä). Ville voitti viikkotehtävässä immuniteetin, joten asukkaat eivät voineet nimetä häntä häätöuhan alle.

Monet asukkaista perustelivat nimeämisessä, etteivät he koe Timon haluavan olla oikeasti BB-talossa. Esimerkiksi Kimmo kuvaili, ettei Timo ota kontaktia muihin asukkaisiin. Ville puolestaan totesi, että Timo on kaikista asukkaista eniten valmis palaamaan ulkomaailmaan.

Kuka heistä jättää talon?

Emma, 29. opiskelee Helsingissä Aalto-yliopistossa muotia, ja tulevaisuudessa hän näkee itsensä kansainvälisen muotimaailman huipulla. Keuruulta kotoisin oleva Emma jakaa kotinsa tyttöystävänsä sekä kuuden kissan kanssa. Emmaa koukuttavat kännykkäpelit ja Mountain Dew -juoma. Vapaa-ajallaan Emma harrastaa tajunnan räjäyttävien drag-videoiden tekemistä YouTubeen.


– Eriävät mielipiteet on sellainen asia, jotka on mulle vaikeita. Olen eri mieltä yleensä lähes kaikesta. Mutta toivottavasti en suutu talossa niin kovasti. Kauheen uskonnollinen ihminen mä sen sijaan en ole. En siedä ihmisiä, jotka tyrkyttää omaa uskontoaan muille.

Timo, 52, on perustamansa IT-alan startup-yrityksen toimitusjohtaja. Töiden ohella hän matkustelee paljon ja harrastaa kulttuuria, esimerkiksi kuorolaulua, valokuvausta ja konserteissa käymistä.

– En olisi ikinä kuvitellut, että hakisin. Kuulin radiomainoksen, jossa ohjelmaan haettiin 52-vuotiasta miestä, joka ajaa hybridiautolla. Se osui, sillä olen 52 ja ajan hybridillä, Timo kertoi IS:lle.


– Mietin hetken, että hakisin ja tulin siihen tulokseen, etten mä voi, se on niin kauheeta. Mutta sitten kuulin sen mainoksen uudelleen ja aloin ajatella, että tämä on joku kohtalo.
Tarina, 23, oli ensimmäinen asukas, joka sai kunnian astella uuteen BB-taloon viime sunnuntaina.

Helsingistä kotoisin oleva Tarina opiskelee psykologiaa Tampereella. Hän kuvailee itseään feministiksi, joka haluaa ajaa sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia. Tarinalle onkin itsestäänselvää, millaisten ihmisten kanssa hän ei haluaisi Big Brother -talossa asua.

– Sellainen ominaisuus, mitä en voi sietää, on kapeakatseisuus. Onnistunut ihmisten kohtaaminen edellyttää, että kumpikin yrittää ymmärtää toisen näkökulmaa, Tarina kertoi IS:lle.

Ota kantaa

Kenet haluaisit ulos BB-talosta?

Emman 14% Timon 41% Tarinan 44%
Ääniä yhteensä 38100

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt