Meeri Koutaniemi julkaisi karun totuuden Tanssii tähtien kanssa -kisan kulisseista – fanit järkyttyivät paljastuksesta: ”Ai kamala!”

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi on aloittanut tanssiharjoitukset toden teolla.

3.9.2019 17:05

Syyskuussa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman fanit pääsevät taas nauttimaan, kun suosikkisarjan starttaa jälleen MTV3:lla. Yksi ohjelmassa pyörähtelevistä julkisuuden henkilöistä on toimittaja ja valokuvaaja Meeri Koutaniemi. Hän sai parikseen Matti Puron.

Nyt Koutaniemi on jakanut Instagramissa tunnelmiaan ensimmäisten tanssiharjoitusten jälkeen. Hän on julkaissut kuvan jalastaan ja sitä huomattavasti pienemmästä tanssikengästä. Toisessa kuvassa näkyy liian pienen kengän runtelema jalka.

  • Voit selata kuvia sen päälle ilmestyvästä nuolesta, tai pyyhkäisemällä näyttöä mobiilissa oikealta vasemmalle.

– Ensimmäinen päivä takana tanssitreeneissä ja jalat kirjaimellisesti tulessa!

– Nämä pakolliset kaksi numeroa liian pienet kengät tuli täytenä yllätyksenä. En tiennyt, että on edes mahdollista survoa jalkansa tuollaiseen!

Koutaniemi kiittelee julkaisussaan myös tanssipariaan.

– Onneksi Matti Puro tsemppasi tekemään nostoja, niin päästiin polttavalta maankamaralta viileisiin yläilmoihin. Huomenna lisää tunnelmia tanssisalilta.

Fanit ovat olleet kuvasta ymmällään.

– Mut... Miks pakolliset pienet, kommenteissa kysellään.

– Kengät venyy käytössä ja jos ne yhtään liikkuu jalassa, voi tulla rakkoja ja askel ei saa hölskyä kengässä. Venymistä odotellessa, Koutaniemi selittää.

– Montakohan kautta tätäkin ohjelmaa tehty ja nyt vasta tällainen ”salaisuuden paljastus”.

– Voi ei. Eipä ole ihmislapsen jalkaa nuihin kenkiin luotu, paljasvarpain on paras kulkea ja hypellä sammalmättäältä toiselle.

– Siis mitä rääkkiä... no toi venyminen kyllä on totta, kun nahkaa ovat, mutta eihän pohjan pituus kuitenkaan voi kasvaa...

– Ai kamala! Ja sit liikkeen pitäisi näyttää kepeältä ja kauniilta. Sun kohalla en epäile, etteikö onnistu, mutta siisus minkä tuskan takana. Oiskohan apteekin puuduttavasta voiteesta apua?

– Ei taatusti hölsky. Rääkkiä! Tsemppiä karkeloihin.

Meeri Koutaniemi on lukuisia kertoja palkittu valokuvaaja, joka on työskennellyt hyvin laajalti eri puolilla maailmaa ja jonka kuvia on julkaistu muun muassa arvostetussa yhdysvaltalaisessa Time-aikakauslehdessä.

Vuonna 2014 Koutaniemi herätti huomiota ja saavutti tunnustusta Helsingin Sanomissa julkaistulla kuvareportaasilla kenialaiseen maasai-heimoon kuuluvien nuorten tyttöjen ympärileikkauksista. Hänet on kahdesti palkittu vuoden lehtikuvaajana Suomessa.

Juontaja ja tubettaja Veronica Verho ja Jani Rasimus, pikaluistelija Mika Poutala ja Ansku Bergström, laulaja Eini ja Sami Helenius, näyttelijä Timo Lavikainen ja Kia Lehmuskoski, laulaja Jannika B ja Aleksi Seppänen, rokkari Olli Herman ja Katri Mäkinen, entinen taitoluistelija Laura Lepistö ja Marko Keränen, näyttelijä Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius, mediavaikuttaja Mikael Jungner ja Saana Akiola.

Kisan tuomareina nähdään tuttuun tapaan Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen. Ohjelman juontajina toimivat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.

Edellisen kerran ohjelma nähtiin tv-ruuduissa viime syksynä Tuolloin tanssikisan voitti Edis Tatli parinsa Katri Mäkisen kanssa.

Tanssii tähtien kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin 22.9. alkaen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?