Syttyikö Big Brother -talossa jo ensimmäinen romanssi? Kaksikon yö eskaloitui hellään hierontaan heti toisena yönä - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Syttyikö Big Brother -talossa jo ensimmäinen romanssi? Kaksikon yö eskaloitui hellään hierontaan heti toisena yönä

Julkaistu: 3.9.2019 14:19

Big Brotherissa majailee tänä vuonna varsin sekalainen sakki asukkaita. Osa heistä on sinkkuja.

Ruudun katsojat ovat huomanneet, että 24-vuotias sinkku Jukka Lappajärveltä ja 30-vuotias sinkku Eeva-Leena ”Eevis” Turusta viihtyvät varsin hyvin yhdessä.

Eeva-Leena ja Jukka hieroivat toinen toisiaan illan pimennyttyä.

Katsojat panivat merkille muikeat ilmeet.

Tiistaina iltapäivällä Eevis jatkoi vieressään olohuoneen sohvalla istuneen Jukan kipeiden pohkeiden hieromista.

Hieronta jatkui päivällä.

Eevis on saanut Mensan testistä parhaan mahdollisen tuloksen muttei viihtynyt pitkään yhdistyksessä. Hän päätti erota, sillä ei pitänyt yhdistystä eettisenä, enemmänkin elitistisenä kulttina.

– En näe, että se palvelisi minun tai kenenkään muunkaan etuja. Mensa on mielestäni verrattavissa siihen, että perustettaisiin yhdistys yli 175-senttisille ihmisille. Mensan määrittelemä älykkyys on testin avulla mitattava ominaisuus, joka ei kategorisoi ihmisiä millään muulla tavalla.

Flirttaileva Jukka on puolestaan nuorin kuudesta veljeksestä ja kova Tinder-deittailija. Kotiseudullaan Lappajärvellä mies joutuu pitämään Tinderissä 100 kilometrin hakusädettä, jotta deittikumppanit eivät lopu kesken.

Ohjaaja Janne Virtanen kertoi IS:lle aiemmin, että tänä vuonna nähtäisiin uudistettu BB, jossa ei mässäiltäisi alkoholilla ja seksillä.

– Tarkoitus ei ole mässäillä peitonheilutteluilla, vaan jos sellaista tapahtuu, tilanne tiedostetaan ja sen jälkeen kamerat kääntyvät pois. En usko, että se on tällä kaudella myöskään keskiössä. Emme ylipäätään näytä mitään, mikä loukkaisi asukkaiden yksityisyyttä.

Voit katsoa kauden esittelyvideon jutun pääkuvaan aukeavasta videosoittimesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?