Salkkaritähti Esko Kovero ilahtui vanhojen hahmojen paluusta sarjaan: ”Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää”

Julkaistu:

Salatut elämät
Esko Koveron näyttelemä Ismo Laitela joutui jälleen tukalaan tilanteeseen, kun hahmon ex-vaimo karautti yllättäen alttarille kesken häiden.
Salattujen elämien alkuperäishahmoihin kuuluvan Ismo Laitelan elämä on jälleen myllerryksessä. Kevään viimeisessä jaksossa Ismon ja tämän naisystävän Jutan häät saivat dramaattisen käänteen, kun sarjasta lähtenyt ex-vaimo Salla porhalsi kirkkoon ja ilmoitti, että pariskunnalla on teini-ikäinen poika, Ressu.

Lue lisää: Vanhat Salkkarit-tähdet jälleen koolla! Jasper Pääkkönen julkaisi nostalgisen yhteiskuvan kulisseista – Tunnistatko kaikki?

Kun häät keskeytyivät, on Ismo jälleen syksyn jaksojen alettua ajautunut tahtomattaan kahden naisen loukkuun.

– Ismossa on jotain sellaista alkukantaista voimaa, joka kerää naisia ympärilleen. Lisäksi hänellä on mies joka ei osaa sanoa ei -syndrooma. Sitten tapahtuu aina tapahtuu tällaista, pohti Ismoa näyttelevä Esko Kovero Salattujen elämien tiedotustilaisuudessa torstaina hahmonsa käänteitä.

Vaikka Sallan paluu oli Ismolle järkytys, on Kovero työskennellyt mielellään pitkästä aikaa Hanna Kinnusen kanssa.

– Tuntui, kun olisi näytelty eilen viimeksi yhdessä. Se lähti heti sujumaan. On etuoikeus, että Salla tuli takaisin. Hanna on hyvä näyttelijä ja hieno ihminen, Kovero kiitteli.

Lue lisää: Salkkareihin palaava Hanna Kinnunen kieltää sarjan katsomisen lapsiltaan – roolihahmo aiheutti kiusallisen tilanteen koulunpihalla

Hän arvelee, että Sallan ja Jutan (Maarit Poussa) kissatappelu tulee viihdyttämään sarjan faneja vielä jonkin aikaa.


– Näissähän menee oma aikansa. Mutta asiat selviävät aina suuntaan tai toiseen, se on ihan varma. Ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, Kovero vihjaa.

Lue lisää: MTV: Salatut elämät palaa tänään ruutuihin – yksi suosikkihahmoista tulee takaisin Pihlajakadulle neljän vuoden tauon jälkeen!

Häntä ilahduttaa myös se, että Pihlajakadulle palasi neljän vuoden tauon jälkeen myös Lasse Sievinen (Timo Jurkka). Hahmojen välille on vuosien mittaan mahtunut kaikenlaista kahnausta, mutta jälleennäkeminen sujui lämpimissä tunnelmissa.

– Ismo ja Lassehan löysivät toisensa ennen Lassen lähtöä Vaasaan ja ovat hyvissä väleissä. Jälleennäkeminen oli sen mukainen.

– Mutta kun Ismosta ja Lassesta on kyse, niin kohelluksilta, väärinymmärryksiltä tai sattuman sanelemilta oikuilta tuskin voidaan välttyä.


20 vuoden saatossa Kovero on tottunut siihen, että fanit tulevat puhuttelemaan häntä Ismona. Näyttelijän oma kesä sujui kuitenkin roolihahmon kommelluksiin nähden rauhallisissa tunnelmissa.

– Esko Koveron kesä meni oikein hienosti. Minulla oli kerrankin mahdollisuus olla pidempään kotipaikkakunnallani Pohjois-Karjalassa ja nauttia puhtaasta luonnosta, runsaista kalavesistä ja hienoista ihmisistä. Siellä saatiin juurihoitoa oikein sanan varsinaisessa merkityksessä, näyttelijä kertoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt